Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
не ми се верува дека судбината е во наши раце!
лига на шампиони е обезбедена (теоретски сеуште не, ама сепак...) сеа играме за пласман, а за шампиони "доволно" ќе биде да се победи се до крај! звучи нереално, ама ако се гледа утакмица по утакмица се е можно!
добро е што не зависиме од ниеден друг резлутат, освен од нашите. ваква шанса тешко да ни се пружи пак толку лесно.

одбраната не беше толку лоша, да имаше грешки, ама 3 гола се нереална слика.
за првиот гол ален згреши, не беше директна грешка, ама сепак после негова вратена лошо, се створи отворен шут по земја до статива, миљоле не ни интервенираше. за вториот агер испадна 1-1 малку од косо, можеби можеше малку подобро да затвори, ама сепак му се отвори шут од пеналтик.
примаме малку повеќе голови од тоа што треба реално. повеќето се индивидуални грешки, во голобала не се браниме толку лошо споед мене.

треба да ја искористиме формата на стариџ и суарез и да одиме до крај. мора! мора! мора!!!

Честито победа !!! Сакам да ве замолам ако најдете некој линк за гледање или симнување на цела утакмица да го пуштите, пошто не ја гледав утакмицата а на СК реприза има у 8 сабајле. Благодарам однапред :)

Честито победа !!! Сакам да ве замолам ако најдете некој линк за гледање или симнување на цела утакмица да го пуштите, пошто не ја гледав утакмицата а на СК реприза има у 8 сабајле. Благодарам однапред :)
барај sky sport 1 (UK) моментално ја даваат цела, сигурно ќе најдеш добар стрим[DOUBLEPOST=1395519807][/DOUBLEPOST]http://cricfree.tv/sky-sports-1-live-stream-uk.php
еве ти, ама сигурен сум дека се наоѓа и бољи квалитет

Шкртел и Џонсон заедно со Суарез беа најдобри поединци денеска. Конечно Џонсон ме потсети на игрите од пред некоја година. Ораше буквално по десна страна. Шкртел покрај двата гола изигра докторски во одбрана, неколку извонредни интервенции, Агер просечен, според мене кривец за двата последни гола, посебно за третиот кога бркаше духови во нашиот шеснаесетник очигледно, го остави Мач како на тренинг, сам.

Нападот шта речи, пак ќе речам, секој натпревар е приказна за себе, средината одлична, Џерард имал 107 пасови од кои 93% успешни, Ален и Хендо пак со нивните бескрајни трчања ја правеа средината на Ливерпул перфектна.

Одлична победа против мотивираниот Кардиф, само останува да се подобри играта во одбрана, и како што кажа gerard погоре, колективно одлично се браниме, индивидуалните грешки се тие заради кои примаме голови.

minjole moram da posocam e kriv za 2 gol ager ispadna no sepak ja pokri 1 stativa a minjole bezveze istrca skoro do belata tocka ako sedese na peterec ili gol linija nemase sansa da primi gol inace super natprevar imame ubistven napad i sansa za titula sega bitno e do duelot so siti da gi pobedime site natprevari imame uste tri gostuvanja ajde liverpul izdrzejte

Го прашуваат Роџерс дали одат сега на титула после денешнава победа. И вика НЕ, само ќе пробаме да победиме во следната утакмица. Се гледа од кој учел бе :P

Го прашуваат Роџерс дали одат сега на титула после денешнава победа. И вика НЕ, само ќе пробаме да победиме во следната утакмица. Се гледа од кој учел бе :P
Кени така викаше :rolleyes:

Колку победи имате во низа во ПЛ ?

Љубоморите пошто не сте единствените што дадоа 6 гола денеска :P

Јас титули поштувам како што веќе знаете али време е да го пофалам и без трофеј Брендан Роџерс.
Одамна не сум видел 3 победи едно по друго на гости. Одамна не сум видел победа на Олд трафорд. Одамна не сум видел ваков напад.Одамна не сум видел да не се паничи и покрај 1-0 губење или 2-1...

Браво, секоја чес што успеа и сам а и тимот да го смени од лузерски во победнички.Уште да најде лек за одбраната и може ако сакаат и 20 годишен договор да му дадат...неам против.:)

Да да, јас пушувам.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom