FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Дечаци стварно полињата се празни и не ги пишува името и податоците на играчите? :confused:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
На сликичката ги пишува тие информации. Са леве стране :)

O

ob1

Гостин
Дечаци стварно полињата се празни и не ги пишува името и податоците на играчите? :confused:
Стварно, ги пишува на сликичката, лошо да. Глупо е што ако не го собереш албумот, нема да знаеш уште кои ти фалат.
Само што го купив албумот и како што го отварам, прва сликичка Меси. :facepalm: :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Многу лошо...
Епа соберете го цел албум, после со пенкало ќе си ги напишам имињата хахаха

Не издржав и отидов да го барам албумов, ама никаде го немаше во околинава... Не ме водеше патот накај Рамстор, така да ќе си почекам малце дур да го земам.

Ако некој собирал СП 98, може да се менуваме и со тие сликички, имам милион дупликати :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Ај дај ми ги мене гратис, неам јас дупликати никакви :D
Не моит :pipi:
Немам други дупликати за мењање, така да овие ги користам за сите други албуми :D

Пак ќе повторам, ако има некој сликички од било кој албум, а истотака собирал СП 98 и му фалат некои, можеме да се мењаме СП 98 за било кои сликички :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Барајте ова што е ТИП, и јас денес го земав, 30 денари, ќе си заштедите 45 :D

Инаку и порачав на мајка ми да ми го купи после работа, и викам барај српско списание ТИП и она добро добро.
Доаѓа дома ми го носи и ми вика абе едвај се разбрав со тој продавачот, јас му викам дај ми ТРИП некое српско списание, тој вика нема такво госпоѓо има ТИП :pos::pos::pos:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Дечки, Англичаните повторно се фотошопирани, како и на секој албум досега?

Член од
16 февруари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
7
Абе другари, кај мене у албумот го нема делот "Доколку ви недостасуваат сликички може да ги нарачате по цена од 15 ден...." . Дали е до мојот албум пошо е гратис од списание, на вашите има ли ? Ако нема нарачка 3ца ќе го соберат цел албум...o_O

Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Абе другари, кај мене у албумот го нема делот "Доколку ви недостасуваат сликички може да ги нарачате по цена од 15 ден...." . Дали е до мојот албум пошо е гратис од списание, на вашите има ли ? Ако нема нарачка 3ца ќе го соберат цел албум...o_O
И во мојот баш го приметив тоа дека нема такво инфо, а и нема за други држави колку чини, кој е дистрибутер итн. како што имаше во поранешните албуми, сега има само за Хрватска, Србија и Македонија

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Видете точно на средина, на помал лист би требало да има, барем така беше кај мене.

LBJ

Член од
28 март 2012
Мислења
259
Поени од реакции
166
На задната корица има налепница што ве упатува на slikicki.mk

Kajgana Shop

На врв Bottom