Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Доволно колку на цело Скопје да му ја пополнам таа страна.Остајте ги Ирците, кажете колку дупликати од Холандија имавте во 2006-та?![]()
Доволно колку на цело Скопје да му ја пополнам таа страна.Остајте ги Ирците, кажете колку дупликати од Холандија имавте во 2006-та?![]()
Би требало да се за онлајн албумот. Чувај ми ги, ќе ми ги пратиш кога ќе го пуштат.Што е финтата со кодовите кај беџовите ?
Стварно, ги пишува на сликичката, лошо да. Глупо е што ако не го собереш албумот, нема да знаеш уште кои ти фалат.Дечаци стварно полињата се празни и не ги пишува името и податоците на играчите?![]()
Ај дај ми ги мене гратис, неам јас дупликати никаквиАко некој собирал СП 98, може да се менуваме и со тие сликички, имам милион дупликати![]()
Не моитАј дај ми ги мене гратис, неам јас дупликати никакви![]()
И во мојот баш го приметив тоа дека нема такво инфо, а и нема за други држави колку чини, кој е дистрибутер итн. како што имаше во поранешните албуми, сега има само за Хрватска, Србија и МакедонијаАбе другари, кај мене у албумот го нема делот "Доколку ви недостасуваат сликички може да ги нарачате по цена од 15 ден...." . Дали е до мојот албум пошо е гратис од списание, на вашите има ли ? Ако нема нарачка 3ца ќе го соберат цел албум...![]()