Еј ќути, сите ги имав собрано, од Ирците само тимот, тоа амблемот и Ирвин го имав мислам. Или Јан Харт беше. Сеедно. Ептен се нервирав знам...не знам зошто не си ги порачав, али нвм.А дали се сеќавате, 2002 мислам беше, ко не се паѓаа Ирциве ?![]()

Еј ќути, сите ги имав собрано, од Ирците само тимот, тоа амблемот и Ирвин го имав мислам. Или Јан Харт беше. Сеедно. Ептен се нервирав знам...не знам зошто не си ги порачав, али нвм.А дали се сеќавате, 2002 мислам беше, ко не се паѓаа Ирциве ?![]()
Мерка беше за колку ти е полн албумот според тоа колку Ирци имаш во 2002А дали се сеќавате, 2002 мислам беше, ко не се паѓаа Ирциве ?![]()
Тие сликички беа испринтани многу подоцна од останатите, знам дека кога почна првенството мене ми се паднат Даф, што баш тоа лето направи трансфер во Челзи и пресреќен бевА дали се сеќавате, 2002 мислам беше, ко не се паѓаа Ирциве ?![]()
Еве го Љоренте![]()
Мора да се докопам до страната некако. Ако треба и ќе го киднапирам и како замена за него ќе ја барам страната, мада не е вреден дотолку
Ti go cuvam....vetuvamАј чувај ми го да соберам дупликати...
![]()
Во секој албум има и ќе има такви што ќе се паѓаат многу од некоја репрезентација.Остајте ги Ирците, кажете колку дупликати од Холандија имавте во 2006-та?![]()
Можно е. За две места знам што сигурно го имаат. Едното е во трафиката во Рамстор, а другото е во Верото во Тафталиџе. Мислам дека никаде во Аеродром го нема.Фак. Цел град го преорав, никаде го нема. Почнав да се јадам од нервози. Можно е толку shitty дистрибуција да имаат?
Можно е. За две места знам што сигурно го имаат. Едното е во трафиката во Рамстор, а другото е во Верото во Тафталиџе. Мислам дека никаде во Аеродром го нема.