Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ќе ти е, посекако цела емоција е "Woooow ! Овие од weta digital стварно им се големи "
Story : Bad luck dwarves

Знаеш дека вака мрчаторски буквално секој филм може да се опише? Не дави жити се, остави ги луѓето нека гледаат.

Znae nekoj kako da go pustam ovoj na tv, preku pc? Winrar e, i ne e vlc file recimo, folderi se, za bluray player valda specijalen.
имаш посебни плеери за блуреј, PowerDVD пример
а со VLC пробај да пуштиш како шо пушташ ДВД цдиња..Open Directory, Open Folder или нешто за да го отвориш целиот фолдер, не само еден фајл (пред ова mount направи на исото)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Знаеш дека вака мрчаторски буквално секој филм може да се опише? Не дави жити се, остaи ги луѓето нека гледаат.
Не , не знам.
Wow. I have the power to stop thousands of people from seeing the hobbit.
1378582490220.png

Mirni, da ne se citame vo 2106ta.

Nekoj da kaze nesto za Inside Llewin Davis? Samo Dzimi go pofali, ama ne sum mu sednal.. (n)
Јас заборавив дека го гледав ,не е лош ,али пак ко да му фали нешто на филмот. +таа музика ич не ми се свиѓа мене.

Дури сме кај лотр и хобитот, дали Питер Џексон се појавува и во вториот дел од хобитот и во еден дел од лотр, онака ненадејно и јади морков ? :D

Не ми е јасно ,сакаш да го стават пошо го нема ли?
АКо е така , го има на замунда во ХД , а и јас го имам на двд цд со македонски превод
го нема у таква верзија (РЕМУКС, некомпресирано ФулХД)
а во ХД (720п) и некои лејм 1080п снимки го има..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom