- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 1.848
- Поени од реакции
- 12.105
Да се гледа или не ?
The.Secret.Life.Of.Walter.Mitty.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHD
Филмот е Пауло Коелјо look-a-like приказна и е доста површен, во секој аспект. Освен што визуелно изгледа перфектно! Еве ја и мојата „рецензија“, ако ти менува нешто:Да се гледа или не ?
The.Secret.Life.Of.Walter.Mitty.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHD
Ако ти е за тепање време, гледај го, инаку - бриши од хард диск!The Secret Life of Walter Mitty
![]()
The Secret Life of Walter Mitty - онака... Не е којзнае колку лош за да се хејта, иако е предвидлив - must say that. Ама не е ни којзнае што. Морам да ги пофалам колоритноста, одличната фотографија, Бен Стилер како актер (ме изненади, да бидам искрен - очекував многу полошо од него), па дури и Бен Стилер како режисер (мислев дека е некоја шега кога видов дека филм на Бен Стилер е кандидат за Оскар). А она што од филмов го заклучив:
[некој може да ги смета за спојлери, иако не се. Во секој случај внимавајте]
-постоела приказната за Алхемичарот и пред Пауло Коелјо;
-богатството е до нас, не е во Обединети Арапски Емирати;
-животот е прекраток да го потрошиш на соништа;
-морам некогаш да појдам во Исланд! Мо-рам!
[/некој може да ги смета за спојлери, иако не се. Во секој случај внимавајте]
Немам што повеќе да додадам.
IMDB оценка: 7,7 Моја оценка: 7/10
Ќе можеш да ми дадеш торент од филмов?Ја го симнав, ама уште го немам гледано. Многу трае бе, 2 дела по сат ипол.[/quote
ПП.Ќе можеш да ми дадеш торент од филмов?![]()
Znae nekoj kako da go pustam ovoj na tv, preku pc? Winrar e, i ne e vlc file recimo, folderi se, za bluray player valda specijalen.@Anon @Nubi @КвикСилвер @Tegla
The Hobbit The Desolation Of Smaug 2013 1080p BluRay DTS HD MA 7 1 PublicHD
Знаеш дека вака мрчаторски буквално секој филм може да се опише? Не дави жити се, остави ги луѓето нека гледаат.Шо ќе ти е, посекако цела емоција е "Woooow ! Овие од weta digital стварно им се големи "
Story : Bad luck dwarves
имаш посебни плеери за блуреј, PowerDVD примерZnae nekoj kako da go pustam ovoj na tv, preku pc? Winrar e, i ne e vlc file recimo, folderi se, za bluray player valda specijalen.