Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе биде голема штета во ист период да заминат и Нинков и Лекиќ. Барем еден од нив да остане (Лекиќ у случајов, Нинков иде сигурно). Па уште и Перовиќ се спомнува дека ќе идел...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кај ќе иде Нинков бе, не е ништо сигурно уште :) ?
Многу екипи се заинтересирани за него, пред се од Италија. Нинков нема 20 години па да може да почека уште малку, една од последните шанси му е за у странство ова, додека е у добра форма да си најде клуб.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Многу екипи се заинтересирани за него, пред се од Италија. Нинков нема 20 години па да може да почека уште малку, една од последните шанси му е за у странство ова, додека е у добра форма да си најде клуб.
Јасно ми е, но така зборам дека несакам да си оди :kesa:Какви утакмици изигра, алал му вера али тоа е..:icon_lol:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не верувам дека ако остане вака ситуацијата некој ќе си оди на зима . На лето очекувам да отидат Нинков, еден од двајцата напаѓачи и можеби Лазетиќ . Али, о том - потом .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Lekić:
- Nemam ništa protiv što me neko gleda. Godi vest, ali tek sam nekoliko meseci na "Marakani". Rano je za odlazak, želim trofeje. U ovom trenutku preči su mi Spartak i Partizan od Benfike - poručio je Lekić za beogradske medije, koji smatra da su golovi na Banovom brdu protiv Čukaričkog plod pozivanja u nacionalni tim Srbije.

:):):)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Овај сељакот Клео, ако го пуштат да игра де сакам топката да не ја прими од Виолтиќ, Џорџевиќ маме му јебем :) Одбрана, а и Стамени зад неа се феноменални се надевам дека така ќе продолжат. :) А Лекиќ, ќе им шибне еден не е проблем :pipi:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Овај сељакот Клео, ако го пуштат да игра де сакам топката да не ја прими од Виолтиќ, Џорџевиќ маме му јебем :) Одбрана, а и Стамени зад неа се феноменални се надевам дека така ќе продолжат. :) А Лекиќ, ќе им шибне еден не е проблем :pipi:
Ѓорѓевиќ.
A za Leka, mislam deka e poverojatno nekoj od malite, pobrzi Jevtic ili Perovic da im dadat. Najgolemi sansi za gol imame so ufrlanja od vtor plan ili topki zad nivnata posledna linija. Vo skok teska rabota so krstajic i djordjevic.

Ne bi trebalo da go pustat pred SP, bidejci objektivno ima golemi sansi Antic da go vikne i nego, a toa bi znacelo skok na cenata. Ne sme vo tolkavi mnago da mora zimava da prodavame. Najnedeficitarnata pozicija e zadnji vezni, taka da od dobrive najbezbolno bi bilo da si odat Savio ili Isah.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е ако ги победиме во сабота, јас искрено мислам дека ќе бидеме шампиони. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom