Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе нека идат у пичку матер!!!!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Еден гол цела сезона примено, сега доаѓа некојси Мијиќ и ни пика 2 гола :) 3-2...
Него се изнервирав ова со преносов у курац нека ида еј!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.636
Поени од реакции
1.219
Виолтииииииииииќ :))))) Кој цар еј, ај што игра царски у одбрана и неможеме гол да примеме, па и голови почна да дава :)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1 - 0 Спартак
п.с Мамето ваше, и како јас ќе гледам сега?
Ah bre mameto da im go ebem, izlgeda mora da se ide inaku nema care...:nerv::nerv::nerv::nerv:

Inaku neka ni e cestito pobeda i plasman vo polufinale...:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво :) Се случува де, дале 2 гола на среќа ништо страшно :back:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
у сабота звезда се надевам ќе тепа леле ако победа јако ќе биде :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Нека е честито победата у куп и пласман у полу-финале..
Следни на дневен ред се Фаризам..биче јако :)
И што нема да даваа на РТС:nerv::nerv:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да бе, а јас оваа FOX не ја ваќам мамата нивна, незнам што ќе се прави ама морам да ја гледам :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кој има сателитска ќе ја најде, ама ние без сателитска...што играат ку*от на вакви утакмици бе! :mad:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Охохохо, една другарка има сателитска и ја прашувам де бе провери дали имаш FOX дома, српска програма ? И ми вика, да имам - епа доаѓам у сабота на гости :kesa::pos2:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.636
Поени од реакции
1.219
Aj u kurac neka ida da mu ebem sve...trebase da idem u Bg i sea ispadna nesto da ne idem, lele kolku sum nervozen,ama toa e stoa da se pravi edino ako ima prenos na sajtot inaku ke treba da pratam na sportal.rs :kesa::tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Охохохо, една другарка има сателитска и ја прашувам де бе провери дали имаш FOX дома, српска програма ? И ми вика, да имам - епа доаѓам у сабота на гости :kesa::pos2:
Да дојдеме и ние од форум?
:)

Кој има сателитска ќе ја најде, ама ние без сателитска...што играат ку*от на вакви утакмици бе! :mad:
Безвезе е се знае РТС и крај,ама мислам дека ќе ја најдеме по линкови,голема заинтересираност има за утакмицава!

Некој да ја знае официјалната веб страна на FOX ?
http://www.foxtv.rs/

Kajgana Shop

На врв Bottom