Па појма неам за Конте, во Италија е убедлив со Јуве, ама во Европа нема ништо покажано до сеа... Неам изградено некое мислење.
Значи според мене од подобрите тренери кој би дошле тука единствена опција е Клоп ,на дортмунд не му иде ,ѕвездите бегаат... Е сеа за сеа тоа е само сон. Очигледно е дека Мојс не е психички спремен за оваа работа.
Мојс ме потсеќа на наставничката по математика Ленче.
Ленче беше многу фина и беше една глава пониска од мене кога бев во 7мо одд. Кај нејзе на час владееше анархија ,немаше она никаква контрола врз учениците , се сеќавам еден багабонт од одд ја дотера до солзи и си искочи од час ,едноставно не можеше со нас.
Е после ленче ни дојде Марина , абе мува да прелеташе кај нејзе се слушаше , па за оцени да не збориме , мислам јас повеќе бубав математика во 8мо за 5 отколку на факултет за 9.
Исто и мојсије - нема контрола , е сеа дали е до него или и стариот има кривица некоја не знам , но кога тогаш ке мора да дојде некој. Мислам се зависи од Гзлерите ,али не верувам дека би останал до крај на договорот кај нас,единствено ако не земе 3титули и 1лш.[DOUBLEPOST=1395078578][/DOUBLEPOST]Браво бе Огден
As United’s campaign descends from disastrous to apocalyptic, Giggs’s disappearance from the picture, on and off the pitch, has become one of the more bewildering aspects of David Moyes’s troubled reign.
И Гигси пополека се трга од Мојс ,ваљда не сака да ја започне менаџерската кариера со ваков фејл како мојс
nine months into the role, Giggs appears to have become a withdrawn figure who is rarely seen alongside Moyes in the dug-out or in the technical area, delivering instructions to players.
On the training pitches at Carrington, players have noticed Giggs becoming involved in fewer sessions, with the player spending little time coaching. Also noticeable is that Moyes regularly consults Round or Neville, two of his loyal servants from Everton who have experienced success under the Scot.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10703407/Manchester-United-turmoil-Why-has-Ryan-Giggs-become-the-ghost-of-Old-Trafford-under-David-Moyes.html
+екстра
https://soundcloud.com/bbc-world-service/outside-source-breaking-point?ocid=socialflow_twitter[DOUBLEPOST=1395078715][/DOUBLEPOST]