Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што к*р ти згреши велбек вчера??????Јадете трици дека никој нема желба за игра на терен се млитави биле, ете ти го Велбек да те побие со факти, срце на терен остава ко коњ е нонстоп трча напред-назад, има капацитет да биде мотор на екипа само да знае кој да го искористи....
Ај уште еднаш прочитај ми го постот и издвој ми го делот каде го напаѓам Велбек.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Он што ќе добие уште една година, 90% ќе добие, ама не ми е јасно како планира да наметне авторитет и да ја подобри дисциплината кога веќе 9 месеци е тука и до сеа ништо не успеал да среди. Мора да покаже млаце авторитет, мора Перси да остане на клупа 2 меча, мора да го извади Руни кога не е добар, како вчера на пример. И мора да пордаде 2-3ца фудбалери кои не играат како што треба, па дури и како кучиња да ги избрка од тимот за ебани 3 милиони фунти. Да ги уплаши малце ако не нешто друго.

А Клоп ако дојде како има да не среди само. Ептен многу сакам, ама сега за сега е нереално. :) И Симеоне сиурно веднаш ќе наметне авторитет и се што е потребно, ама игра ептен копачки фудбал, не би сакал да го гледам Јунајтед во такво издание, без разлика што фудбалот на Чоло стварно покажува резултати. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И мене ми иде дека авторитетот е проблем кај нас, покрај тоа што и визијата на Мојс е катастрофална..
Вчера едно време 5 пати викна по Руни, Вееејн, Вееејн, а овој се договара со Перси кој ќе рита пенал ако има.. :facepalm:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А Клоп ако дојде како има да не среди само. Ептен многу сакам, ама сега за сега е нереално. :) И Симеоне сиурно веднаш ќе наметне авторитет и се што е потребно, ама игра ептен копачки фудбал, не би сакал да го гледам Јунајтед во такво издание, без разлика што фудбалот на Чоло стварно покажува резултати. :)
А шо велиш за Конте? :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па појма неам за Конте, во Италија е убедлив со Јуве, ама во Европа нема ништо покажано до сеа... Неам изградено некое мислење. :D
Значи според мене од подобрите тренери кој би дошле тука единствена опција е Клоп ,на дортмунд не му иде ,ѕвездите бегаат... Е сеа за сеа тоа е само сон. Очигледно е дека Мојс не е психички спремен за оваа работа.

Мојс ме потсеќа на наставничката по математика Ленче.
Ленче беше многу фина и беше една глава пониска од мене кога бев во 7мо одд. Кај нејзе на час владееше анархија ,немаше она никаква контрола врз учениците , се сеќавам еден багабонт од одд ја дотера до солзи и си искочи од час ,едноставно не можеше со нас.
Е после ленче ни дојде Марина , абе мува да прелеташе кај нејзе се слушаше , па за оцени да не збориме , мислам јас повеќе бубав математика во 8мо за 5 отколку на факултет за 9.
Исто и мојсије - нема контрола , е сеа дали е до него или и стариот има кривица некоја не знам , но кога тогаш ке мора да дојде некој. Мислам се зависи од Гзлерите ,али не верувам дека би останал до крај на договорот кај нас,единствено ако не земе 3титули и 1лш.[DOUBLEPOST=1395078578][/DOUBLEPOST]Браво бе Огден
As United’s campaign descends from disastrous to apocalyptic, Giggs’s disappearance from the picture, on and off the pitch, has become one of the more bewildering aspects of David Moyes’s troubled reign.
И Гигси пополека се трга од Мојс ,ваљда не сака да ја започне менаџерската кариера со ваков фејл како мојс
nine months into the role, Giggs appears to have become a withdrawn figure who is rarely seen alongside Moyes in the dug-out or in the technical area, delivering instructions to players.
On the training pitches at Carrington, players have noticed Giggs becoming involved in fewer sessions, with the player spending little time coaching. Also noticeable is that Moyes regularly consults Round or Neville, two of his loyal servants from Everton who have experienced success under the Scot.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10703407/Manchester-United-turmoil-Why-has-Ryan-Giggs-become-the-ghost-of-Old-Trafford-under-David-Moyes.html

+екстра
https://soundcloud.com/bbc-world-service/outside-source-breaking-point?ocid=socialflow_twitter[DOUBLEPOST=1395078715][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
2 меча? :pos: Абе ајде готова е сезоната, нема потреба веќе да се нервираме, буквално сеедно ни е дали ги тепаме или не ги тепаме наредните утакмици. Јас сум за на наредните 8 кола три нови тактики и формации да се испробат, да му се даде шанса убаво на секој, да се проба Кагава среден ред...итн. :) Ич не ми е битно дали ќе сме 5ти или 8ми. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.045
Каков Клоп, какви бакрачи. Зарем во овие 26 години не ја научивте тврдоглавоста на Стариот?
Мојс ке седи минимум 2 години на клупа, за повеќе, ке видиме.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Тоа и ни треба нас. Тренер пред се. Гледаме дека клубот е одлично воден од спортски директори како Гил, Вудвард, Ферги и сопствениците.
Ни треба човек со модерна визија (прво напишав физика (why ffs? o_O)) за играта и човек кој може да направи фамилија со играчите.

Мојс се покажува спротивното за сега. :)
Башка Мојс никогаш и не покажал модерен фудбал. Ама ајде. Ни останува да чекаме и да гледаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom