Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Па нели од наредна сезона директно иде ЛШ победникот во ЛЕ? :vozbud:
Да се воведе ако може победникот на групите во ЛЕ да оди директно у ЛШ, да се понадева човек, вака тешко :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Како и да е, дали на Мојс ќе му се остави да напрај свој тим да купи некој играчи.. ако го има истиов авторитет ко што го има сега, а веројатно ќе го има пошто он сам си дозволил и не спискал на време да каже кој е ШЕФ!
Еј цела сезона да неможеш да ја склопиш добитната тактика и тим и да влезеш во добра серија на резултати каде што ќе ги дигне сите..
Имам изгубено татално доверба во него, и тешко дека може да ме разубеди во тоа.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ако е вистина ова со Гигс ондак нема веќе шо да се дискутира тука за жал..
Мада ми изгледа заебанција.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.050
Поени од реакции
68.020
Видеото е правено од некој кој стварно го прател Јунајтед зашто има многу специфични и значајни моменти издвоено:
- Дебито на Роналдо, петата против Вила, евроголот против Портсмут кога не мрдна Џејмс, гол за кој Ферги после мечот рече дека е најдоброто нешто што го видел во неговата ПЛ историја, пасот од Тевез кога го даде првиот хет трик, голот со модрото око, голот на 1:50 му беше првиот допир со топката, веднаш даде гол а губевме, и ден денес ми у глава викањето на коментаторот, Instant impact Ronaldo, голот против Порто од 40 метри, Москва 2008-ма, Златна топка, наградата за најдобар во ПЛ дадена од Ферги.

Глејте каква само жар има во славењето на головите. Која монотонија владее денес.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
Видеото е правено од некој кој стварно го прател Јунајтед зашто има многу специфични и значајни моменти издвоено:
- Дебито на Роналдо, петата против Вила, евроголот против Портсмут кога не мрдна Џејмс, гол за кој Ферги после мечот рече дека е најдоброто нешто што го видел во неговата ПЛ историја, пасот од Тевез кога го даде првиот хет трик, голот со модрото око, голот на 1:50 му беше првиот допир со топката, веднаш даде гол а губевме, и ден денес ми у глава викањето на коментаторот, Instant impact Ronaldo, голот против Порто од 40 метри, Москва 2008-ма, Златна топка, наградата за најдобар во ПЛ дадена од Ферги.

Глејте каква само жар има во славењето на головите. Која монотонија владее денес.
Try not to cry...
...Cry a lot! :place:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.817

ми лајк ит алот ...

денес вардар игра подобар фудбал од Манчестер Јунајтед ... жалосно !!!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
да отвориме дискусија за утрешниот натревар... Јас мислам тешко дека ќе извадиме поволен резултат, резултат што ќе не носи во наредно коло... Мојес ми го уби духот, оној што никогаш не признаваше дека јунајтед може да не е фаворит во утакмица. Со моите 26 години и непрекинато следење на јунајтед од 98 година, ова е прв пат да го гледам ваков јунајтед, безпомошен... со еден брз гол ќе гледаме друг фудбал, ама треба некој да го даде...

Kajgana Shop

На врв Bottom