Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
А шо велиш за Конте? :D
Ако дојде тој и игра 3-5-2 формација не би сакал зошто таа формација тешко да пројде во Англија ама па тој направи револуција откако дојде во Јувентус и ги направи убедливо најдобрата екипа во Италија во последните 3 сезони ама како и да е тој тешко да си оди од Јуве. Ака го избркаат Мојс на крајот од сезонава (што тешко да се случи) најреално е да го земеме Ван Гал кој иако ќе претставува краткорочно решение би добар избор според мене зошто човекот има авторитет и каде и да е бил е бил успешен и тој според мене ги постави темелите за овој Баерн што е денес.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Руни и Перса да земат да се обесат на првата бандера!!! Како не им е срам да се влечкаат така на терен како говеда незнам само?! За да бидеш ѕвезда треба да блескаш кога на тимот му е тешко, а не кога сите играат за тебе. Крајно сум разочаран од нив двајцата пред се, и единствено нешто што можат да направат за да си повратат од репутацијата, е да не извадат од гомна со грците. Немојте да ми кажувате дека Мојс е крив кога овие се понашаат како пички на терен!!!!!
Мојс го извади нај јакиот состав со кој располагаме и по кој сите плачите во текот на целава сезона, освен Кагава. Згора на тоа и Клатенбург ни го расплака мамето. И едно да знаете, за тоа што Ферги им го праеше на судиите изминативе години сега судиите ќе му наплаќаат на Мојс x3. Само едно не спасува, а тоа е да бидеме Јунајтед. Во Мојс верувам до крај.

П.С. Колку ми е ќејф што гледам како се радуваат лузериве како деца мали! :pos: Уште повеќе се докажува што тоа им правевме изминатиов период, па сето ова е од пост трауматски последици. :icon_lol:
We'll never die! Само трпение треба ништо друго. Не бидете пички во душата и остајте го човекот да работи. Имајте малце муда и истрпете ремет а не само да плукате. Поздрав до среда.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.804
а зашто Перси добил суспензија од 2натпревари? да не мрчел за дајвот и клатенбург?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секако дека е заебанција, има сајт еден да си направиш свој исечок од весник. Језда дека скренаа малце повеќе ама не се до толку.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Секако дека е заебанција, има сајт еден да си направиш свој исечок од весник. Језда дека скренаа малце повеќе ама не се до толку.
Не е заебанција ,јас лично го прочитав весников па го искористив за палење оган и не можам сеа да го сликам
Леон Осман бе.:pos:
Нема лабаво со Осман!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Не најискрено.. Колку и да серам за него на форумов, ептен ми е жал од друга страна. Факт е дека ја има најтешката работа во светот, во комбинација со најразгалените фанови. Ама факт е и дека нема ништо позитивно до сеа. Сигурно и на него не му е лесно воопшто. Без разлика што сакам да ја добие клоцата, во случај да ја добие ќе му посакам успех во неговиот нареден клуб и ќе навивам за него. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Трпението ми е при крај, но ајде нека направи тим по свое и да видиме како ќе тераат работите сеуште стојам позади него барем до наредна полусезона.
Плус кога веќе ЛШ е мислена именка за нас , немам ништо против тоа да играме во ЛЕ не ми се чекаат по десет дена меѓу утакмици :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нели од наредна сезона директно иде ЛШ победникот во ЛЕ? :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom