Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте прво Галата да ги пројдеме, па после ќе мислиме на Арсенал. Сега е времето да се покаже карактер! Кај е сега крофната?!
Ne mi ja spomnuvaj krofnata ziti sve. Moze osvoivme Liga Evropa so nego ali begaj. Dusata ni ja izvadi i na nas i na interashite.
Ja tipuvam 2 pobedi protiv Galata i protiv Arsenal so po 2 razlika. :coffee:

Од мене предизвик: Да ми каже некој кога го имавме Fly Emirates како спонзор на дресовите ? Кога дојде Роман, кога дојде Мурињо или пред Роман ?
Кога дојде Роман,кога дојде Мурињо.

Во вторник мислам дека ќе видиме дали ќе не биде или не. После ваков пораз или ќе се мотивираат и ќе испотепаат се до крај или ќе влезат во лоша серија. Со Мурињо би требало да е првото, ама никогаш не се знае.

Еве едно видео

Нема паника бе. Ние и така не сме фаворити за титула. Само што нејќевме да го слушаме Мурињо и летнавме малце :D

Малце скршнал фан клубов од патеките , сте почнале да погодувате да ја гледате иднината на Челзи , претеници , следбеници , потомци на Баба Ванѓа :icon_lol: . Па Донев задачи со музика решава , земај таму седни ко што треба не си играј со факултетот :свиркам:

А за со Галата , ништо посебно ќе си дојдат оние ќе пие Дрогба по едно кафе во некое такво мизерно клубче со колегите т.е поранешните колеги кафе исто ко тука некаде за 40 денари , ќе биде пречекан спектакуларно на Стемфорд Бриџ , во 11 мин од натпреварот ќе му пеат Дрогбааа вратисе Дрогбаа вратисе ти си легендаааа или чекај на англиски вака звуче , Drogbaaaa vratiseee Drogbaaaa vratisee ti si legenda ! . Ќе се изигра мечот и Челзи во 1/4 финале резултат не кажувам да не испаднам видовит :cautious:

И што друго , ништо посебно :)

Освоивме 2005 титула со Fly Emirates (дресови).
Тоа да ама за прв пат од кога ги имавме како спонзор ме интересираше :)

Инаку мислев ова пред некое време да го пишам ама заборавив. Еден риалити чек да направиме. Што очекувавте пред почеток на сезона ? (и дали имаме шанси за тоа што сте/сме го очекувале)

ЕПЛ-Топ 3
ЛШ-1/4 финале со надеж за можеби и 1/2 финале
Останати купови: 1 титула

За ЕПЛ ќе се бориме до крај ама не верувам да паднеме на четврто место. За ЛШ ќе видиме што ќе бидне. Од куповиве ништо не освоивме а не ни стигнавме до 1/2 финале. Супер купот го изгубивме несреќно. Ако освоиме една титула до крај некако јас ќе ја сметам сезонава за премногу успешна. Ако се бориме за титула до последно (или ете последни 2 ) коло во ЕПЛ и стигнеме некако до 1/2 финале во ЛШ исто така ќе ја сметам сезонава за ептен успешна.

Тоа да ама за прв пат од кога ги имавме како спонзор ме интересираше :)
2001/2002

За остатокот од постот, самиот Мурињо вика дека со работата која ја испланирал кога потпиша е ahead of schedule :)

Не прашав Мурињо што очекувал туку вие :D

Не прашав Мурињо што очекувал туку вие :D
Тоа што пиша де. Борба колку што може подолго во ПЛ и ЛШ и надеж за еден од куповите колку да не пројде сезоната без трофеј.

Со крофнарот земавме трофеј со дупло помал тим, нормално сезонава без трофеј ќе биде разочарување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom