Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А Лига Европа за жал сеуште не е признаен за трофеј :(

А Лига Европа за жал сеуште не е признаен за трофеј :(
Не мислев така. Битен, историски трофеј ни е :D
Ама и сезонава да испадневме во ЛЕ, немаше да можеме лесно да го освоиме?

Поентата ми е дека сезонава имаме голем напредок за разлика од минатата. Доволно е само да се види позицијата и бодовите во лигата. Пред сезона ретко кој од нас си постави големи очекувања. Така да дури и без трофеј да останеме сезонава нема да сум ептен разочаран затоа што сепак колку толку реално е, во ПЛ или ЛШ секако не очекував трофеј и ако треба да се разочаруваме, треба за поразите во куповите.

Јас имав како копиљ имав еден од Шутка со Ауто Глас логото. Бит дет. :ROFLMAO:

(само сега да не излезе некој со Комодоре дресовите..)[DOUBLEPOST=1395065022][/DOUBLEPOST]
BrpUoAO.png

Последно уредено:
Додека сте кај муабетот за Fly Emirates, имате ваков дрес бе пластични? :D
Јас имав таков дрес(од пазаро), ама одамна ми омална, сега појма немам у кое циганче е :D

Сега ми текна. Има во тимов моментално некој од играчите што дојдоа под АВБ? :D

Момци Рамирес и Вилијан нема да ви играат во сабота ? Мурињо да не доби некоја казна случајно ? Чисто информативно прашувам. :D

Само Кехил.

Очекувања за сезонава ???

Еден трофеј, небитно каде. Од сенка борба за титула во пл (топ 3 пласман), 1/4 финале лш и освојување еден од куповите.
Најбитно ми беше да се стабилизира клубов и средување на одбраната бидејќи претходно ни беше каша попара.

Утре нема да сум во можност да гледам, во последен момент ми се јавија за 2-ра смена на работа. :mad:
Очекувам пласман понатаму со хендикеп победа и пречек на Дрогба како што треба, како заслужува легенда.

Ако имате некој стрим со снимка или линк за симнување веднаш по завршување на натпреварот да постирате тука... обавезно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom