Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно е дека Рамирес нема 2 грама мозок у тоа тимбата и Торес е н(с)екогаш ОЧАЈ...

Може заслуживме да изгубиме откога ни се издесија сите срања со картоните (за што не го кривам ни најмалку Фој)... ама никој неможе да ме убеди дека и со ваква лоша игра и лоша форма на повеќето од фудбалерите денеска "најверојатно" ќе победевме ако не го поништија голот.
Фој го призна голот, а после некоја секунда помошникот му сугерира дека демек имало игра со рака, а единствено што од таа перспектива типот може да види е грбот на Матиќ а камоли топката. Невидена глупост :tapp:

Неколку кола по ред го играме истово, со повремени блесоци - па ете наравивме одлична серија со неколку убедливи победи што не беа одраз на правата слика на теренот.
Ова денес не беше од оние фудбалски шамари каде противникот со прикажаната игра ти дал до знаење дека не си непобедлив и дека си заслужил да дојдеш до бодови со самото тоа што си излегол на терен, па да те освести за понатаму. Ова е шамар од несреќни околности и штетни (по нас) одлуки на слепци.
Многу лесно може да се претвори во пресвртница во негативна насока...

Не викаме дека немаше слаба игра, таа се гледаше од Месечината. Ама што ќе се десеше пример ако не му свирнеа офсајд на Торес, на ситуацијата сам со голман? Или пак ако му дадеше црвен на Бенет при 0-0 и 11вс11 на терен. Така да тие неколку одлуки, меѓу кои после и смешниот црвен на Вилијан (секој нормален судија, речиси во сите лиги ќе даде предупредување или слично. Човекот 2 фаули направи, 2 жолти доби) значајно влијаеа на резултатот. За црвениот на Рамирес, откако убаво ја видов снимката, се виде дека е очигледно, дали намерно или не (веројатно повеќе не, но не е важно тоа). И така тоа не влијаеше на резултатот.

Како и да е, не е се загубено, имаат 3 заостанати Сити, плус уште утакмици има до крај. Имаат потежок распоред од нас, има уште во што да веруваме!

Последно уредено:
Не викаме дека немаше слаба игра, таа се гледаше од Месечината. Ама што ќе се десеше пример ако не му свирнеа офсајд на Торес, на ситуацијата сам со голман? Или пак ако му дадеше црвен на Бенет при 0-0 и 11вс11 на терен. Така да тие неколку одлуки, меѓу кои после и смешниот црвен на Вилијан (секој нормален судија, речиси во сите лиги ќе даде предупредување или слично. Човекот 2 фаули направи, 2 жолти доби) значајно влијаеа на резултатот. За црвениот на Рамирес, откако убаво ја видов снимката, се виде дека е очигледно, дали намерно или не (веројатно повеќе не, но не е важно тоа). И така тоа не влијаеше на резултатот.

Како и да е, не е се загубено, имаат 3 заостанати Сити, плус уште утакмици има до крај. Имаат потежок распоред од нас, има уште во што да веруваме!
Уште една грешка на судијата, Вила со 12 играчи играле цела утакмица :icon_lol:

Денес младите играат ЛШ против Шалке. Ги тепавме два пати во групата, не би требало да се проблем сега.

I knew he was goalscorer when he walked in. Ајде уште 1 !

Треба некој слободен од Бејкер.[DOUBLEPOST=1394982326][/DOUBLEPOST]Ништо :(

Da ne kobam, ama mnogu moze da ne koshta porazov od vchera. Bashka liverpul ni se doblizi na 4 boda i ima mec manje, a i arsenal ima 2 meca manje, ako gi tepa ke ni se doblizi na 1 bod so Liverpool isto. A City ima 3 meca manje. Plus igrame na Anfield i go precekuvame doma Arsenal, + so swansea u gosti.

Mnogu ne osakati kopilevo vcera, krvta negova. Od rasporedive imame najlesen, ama nisto ne garantira toa.

Нормално дека може да е многу битен на крај поразот. Бар 0-0 да останеше...
Ама ај да видиме. Утакмица по утакмица како што вика Мурињо, да гледаме нашата работа да ја завршиме па на крај што биде нека биде.

Од овие ли очекувате помош.:pos:Сити има да ги издуваат како балон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom