Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ОД РОЃЕЊА МОГ НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВОООГ НИ ДАН НИ ГОДИНААА ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!!!!!Славко Перовиќ!!!! Ајде и Лазовиќ еден сега :wink: Знае некој што пишува на транспарентот под Делије? "Буди новосаѓанин........" ? А и разбира некој што пеат за Нови Сад?
Нови Саад је нааш, пуши гаааа фирмаш, Нови Саад је наааш, пуши га фирмаш, Нови Саад је наш ... На ритамот од *Ја нечу никааада, за овог животааа ... *

СВУДА ГРМИ ОКОЛО НАША ПЕСМА ПОНОВОО!!! СВЕ ЈЕ ГОТОВО!!! СВЕ ЈЕ ПИЈАНО!!! НАША ЗВЕЗДА ПРВА ПОНОВООО!!! Инаку, тој помошникот не јаде гомна за звезда него е пристрасник на Војводина,што според мене не е праведно таков човек да гостува во емисија при играње на ваков натпревар. Небитно.Први сме. :smir:
Сам си кажа дека навија за Воша. Не знам со кој памет носат да коментира некој а да биде пристрасен . Дебил у паметот, цела утакмица не престана да сере како они имаат бољи состав,појше пари,подобри играчи и атмосфера и цело време омаловажуваше екипа како Звезда . Ај тој што е демек *експерт* , ама и коментаторов шугав што не застана да јаде гомна . Али нека им е , ете колку се подобри од Звезда и Партизан , се покажа у две кола .

И на крај вика можа мало сам потценио Звезду:pos2::pos2::pos2::pos2:
Страшно нешто, РТС се уште поголеми мрцини што им даваат на овие од РТ Војводина да праат пренос .

Многу нервоза нешто, зошто бе?Нема потреба :pipi:

ККККККККК ..... знаеш :wink:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Да се нервираме?:pos2::pos2::kesa:.Нема потреба од тоа.Поминаа 6 кола ни бегате смешни 2 бода што за 1 коло може се да се смени.:smir:
Па сега се гледа владее нервоза та местена била среќа сме имале нз што се нема да поредите.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Па сега се гледа владее нервоза та местена била среќа сме имале нз што се нема да поредите.
Ај искрено кажи дали не дадовте на среќа гол.Добро гол си е гол ама...:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Гол на среќа :)?Гол по една школски изведена контра, Јевтиќ му ја нацрта топката на празен гол на Перовиќ извиси и голманот и цела одбрана на Војводина, што е среќата тука :)?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Можда имаше грешка на голманот на војводина кој му е крив сега среќа убаво беше организирана акцијата имаше лоша процена на нивниот голман јбг и ние против славија имавме такви грешки па кој ке и ги поништи тие голови никој таков е фудбалот.Работата е во то што премногу не потценуваат сите во глобала се гледа и слуша и денес од глупите коментатори можеше да се слушне тоа аман бре луѓе минатата сезона било што било сега е нешто друго.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Абе ви кажав каква нервоза?Само викам што не копирате.:smir:
А ти да не се правиш многу паметен може . Се знае кој кого копира ај гледај ја табелата сега и уживај зошто нас не личи да бидеме 1 :vozbud::helou: .

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
А ти да не се правиш многу паметен може . Се знае кој кого копира ај гледај ја табелата сега и уживај зошто нас не личи да бидеме 1 :vozbud::helou: .
Нека ве личи убаво е тоа.Но прашање е до кога?Има уште МНОГУ да се игра.:helou:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Значи прво местена утакмица, второ пишал некој сисајте глодари и одма копираме(сисај е ваш збор, вие го имате измислено),трето имало уште МНОГУ да се игра!!! Ви сте гробари најјачи сте најачи :D. Не знам зашто дигнавте тензија,ве изненади победата, очекувавте исто бодови или први да бидете.Трајте до наредниот викенд,а до тогаш....СВУДА ГРМИ ОКОЛОООО!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Не бранеше Стаменковиќ,затоа што бранеше Павловиќ,логично.Кај си видел ти два голмана одеднаш? :P :icon_lol:Не се доведувајте во конфликт поради такви банални дискусии,апсурдно е да се мести дерби. Судијата не досуди пенал за Војводина,затоа што не досуди пенал за Звезда при иста ситуација во првото полувреме.И како што кажа коментаторот,СУДКО СЕ ПИШЕ!!!

:smir:
Ocigledno ne si me razbral.Ja sakav da kazam deka poubavo ke bese da branese Stamenkovic namesto Pavlovic.

btw,glodarcinja si imate vas fan klub pa ve molam pisuvajte tamu.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Член од
29 август 2009
Мислења
131
Поени од реакции
22
abe i ja sum za zvezda samo neznaem sto se zamarate tolku za zvezda ili partizan, koj oni samo mrsa za nas, a pak vie ste za niv ostajte gi !!!!!:nenene:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
abe i ja sum za zvezda samo neznaem sto se zamarate tolku za zvezda ili partizan, koj oni samo mrsa za nas, a pak vie ste za niv ostajte gi !!!!!:nenene:
ХАХАХА иди бегај бре ти ако си за ЗВЕЗДА јас сум авион и зато не сери не се глупирај ко прво незнаеш што си напишал прочитај се убаво .Не давај ти совети кој за кого да биде ние никогаш нема да ја оставиме ЗВЕЗДА али еден совет маани се и остави не нас за такви советници ко тебе нема место овде карај говедата и не замарај.

Kajgana Shop

На врв Bottom