the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Нови Саад је нааш, пуши гаааа фирмаш, Нови Саад је наааш, пуши га фирмаш, Нови Саад је наш ... На ритамот од *Ја нечу никааада, за овог животааа ... *ОД РОЃЕЊА МОГ НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВОООГ НИ ДАН НИ ГОДИНААА ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!!!!!Славко Перовиќ!!!! Ајде и Лазовиќ еден сега :wink: Знае некој што пишува на транспарентот под Делије? "Буди новосаѓанин........" ? А и разбира некој што пеат за Нови Сад?
Сам си кажа дека навија за Воша. Не знам со кој памет носат да коментира некој а да биде пристрасен . Дебил у паметот, цела утакмица не престана да сере како они имаат бољи состав,појше пари,подобри играчи и атмосфера и цело време омаловажуваше екипа како Звезда . Ај тој што е демек *експерт* , ама и коментаторов шугав што не застана да јаде гомна . Али нека им е , ете колку се подобри од Звезда и Партизан , се покажа у две кола .СВУДА ГРМИ ОКОЛО НАША ПЕСМА ПОНОВОО!!! СВЕ ЈЕ ГОТОВО!!! СВЕ ЈЕ ПИЈАНО!!! НАША ЗВЕЗДА ПРВА ПОНОВООО!!! Инаку, тој помошникот не јаде гомна за звезда него е пристрасник на Војводина,што според мене не е праведно таков човек да гостува во емисија при играње на ваков натпревар. Небитно.Први сме. :smir:
Страшно нешто, РТС се уште поголеми мрцини што им даваат на овие од РТ Војводина да праат пренос .И на крај вика можа мало сам потценио Звезду:pos2::pos2::pos2::pos2:
Многу нервоза нешто, зошто бе?Нема потреба
ККККККККК ..... знаеш :wink: