Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
И на крај вика можа мало сам потценио Звезду:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ma pustite go neka si e**e konjite i ne samo on nego svite sto ne veruvaat u ovja tim koj moze mnogu da postigne.
Koga ja gleav utakmicata se zaprasav zosto na evropskite natprevari ne branese Stameni.
btw, cestito pobeda

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Не бранеше Стаменковиќ,затоа што бранеше Павловиќ,логично.Кај си видел ти два голмана одеднаш? :P :icon_lol:Не се доведувајте во конфликт поради такви банални дискусии,апсурдно е да се мести дерби. Судијата не досуди пенал за Војводина,затоа што не досуди пенал за Звезда при иста ситуација во првото полувреме.И како што кажа коментаторот,СУДКО СЕ ПИШЕ!!!

1.Crvena Zvezda
2.____________
3.____________
:smir:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Денес стварно ми направија мерак што ја тепаа Војводина у гости . Без Лекиќ беше малце тешко во нападот ама Перовиќ и Јевтиќ си ја завршија работата . Во можеби најважната утакмица до сега покажаа момциве голема зрелост и цврстина и целосно заслужено тепаа . СЛАВКО ПЕРОВИЌ МИСТЕР ОДЛУКА :vozbud::vozbud::vozbud: . БРАВОООООООООО САМО НАПРЕД ЗВЕЗДООООООО:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нека ни е честито победата иако со ослабен тим без капитенот Лазетич и одличниот Лекич остваривме една од најзначајните победи односно мн наши душманчиња(глодарчиња) можат само да ни го п.....т к...т.Од овие коментатори глава ме здоболе кој морони мада после постигнувањето на голот се скротија кажаа само една паметна дума дек Нови Сад има повеке присталици-навивачи на ЦРВЕНА ЗВЕЗДА него на војводина што се гледаш и по трибините нормално и слушаше.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Кога веќе осеќаат дека не оди како што тие планирале, мора да има нешто да знаеш :)Сисајте ГЛОДАРИ.ЗВЕЗДА ЈЕ ОПЕТ ПРВА !:vozbud::vozbud:
п.с Делије :cuc::cuc::cuc:
СИСАЈ ЗВЕЗДО а не сисај гробари:kesa::pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ЕЕЕЕЕ овие глодарчињава мн нервозни па и смешни хаха не се нервирајте глодари од стресови долазе све болести.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
ЕЕЕЕЕ овие глодарчињава мн нервозни па и смешни хаха не се нервирајте глодари од стресови долазе све болести.
Да се нервираме?:pos2::pos2::kesa:.Нема потреба од тоа.Поминаа 6 кола ни бегате смешни 2 бода што за 1 коло може се да се смени.:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ви кажав каква нервоза?Само викам што не копирате.:smir:
Да де, но тоа можеше да го кажеш и пред натпреварот со Војводина нели, некако после натпреварот многу ми се изнервиравте :S:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom