Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Само што дојдов дома пуштам одма телевизорот и што ќе видим ПЕРОВИЌЌЌ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
ОД РОЃЕЊА МОГ НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВОООГ НИ ДАН НИ ГОДИНААА ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!!!!!Славко Перовиќ!!!! Ајде и Лазовиќ еден сега :wink: Знае некој што пишува на транспарентот под Делије? "Буди новосаѓанин........" ? А и разбира некој што пеат за Нови Сад?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Ајде уште да го одржат водствово и супер ќе биде. Бодовите од Нови Сад можат да се покажат како многу важни во битката за титулата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ОД РОЃЕЊА МОГ НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВОООГ НИ ДАН НИ ГОДИНААА ЗВЕЗДО ЦРВЕНА!!!!!!!Славко Перовиќ!!!! Ајде и Лазовиќ еден сега :wink: Знае некој што пишува на транспарентот под Делије? "Буди новосаѓанин........" ? А и разбира некој што пеат за Нови Сад?
Тоа не е транспарент, на самиот стадион е напишано тоа т.е на оградата. Не се познава добро, избришани се последните зборови.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Аууу овој што коментира како помошник што е нешто маминката да му ја изн*бам.Што гомна изеде за Звезда, копиље едно !:tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И да, нека ми го сиса куров овој ко-коментаторов, се изнајаде гомна! СИСАЈ ПЕДЕРУ!!

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
СВУДА ГРМИ ОКОЛО НАША ПЕСМА ПОНОВОО!!! СВЕ ЈЕ ГОТОВО!!! СВЕ ЈЕ ПИЈАНО!!! НАША ЗВЕЗДА ПРВА ПОНОВООО!!! Инаку, тој помошникот не јаде гомна за звезда него е пристрасник на Војводина,што според мене не е праведно таков човек да гостува во емисија при играње на ваков натпревар. Небитно.Први сме. :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Глодарчињава плача дека била наместена :pos2::pos2::pos2:
Кога веќе осеќаат дека не оди како што тие планирале, мора да има нешто да знаеш :)Сисајте ГЛОДАРИ.ЗВЕЗДА ЈЕ ОПЕТ ПРВА !:vozbud::vozbud:
п.с Делије :cuc::cuc::cuc:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
И да, нека ми го сиса куров овој ко-коментаторов, се изнајаде гомна! СИСАЈ ПЕДЕРУ!!

Да да се утепа од гомна јадење гаден гробар глуп...сисај педерчино 0-1 ;)
Прво место на табела,само напред

Kajgana Shop

На врв Bottom