Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прескокнав 20 страни.Не ги читам.Нема потреба.
Само едно знам,дека Арсенал се големи гомна оваа сезона.Таков Јунајтед да не победиш,треба да ти фали нешто.
Остај Баер Леверкузен колкави гомна треба да се?

OOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

А где је црвен ? :D
tumblr_mvpzb2E0TD1sbclxyo1_500.jpg

Пеналпул! Пеналпул! Пеналпул!

Само вака можеме да ги тепаме.

СТАРИЏ КОПИЛЕ СЕБИЧНО ДАЈВЕРСКО ТЕ САКАМ ЧОВЕКУ !! Нека ги боли!

Добро е што Суарез дава голови само против слаби, а не против јаки.

Има еден... порано беше најкомплетниот играч од средината. Сеа викаат не го бивало више. Стварно стар е човекот, му пројде времето. Го имам на аватар. Али ако не можете да видите...

1979251_10202192233350753_1049546897_o.jpg

MWAH !!! :love:

Чаооооооооооооооооооо!

WE ARE LIVERPOOL, LAALALALALALA !!

Ок извинете, претерав. Нема смисла да се радувам волку на победа против екипи од рангот на Саутемптон и Њукасл. Чудо големо сме ги тепале ебате.

How's the weather down there? -14?

Дупи.

И разочаран сум од сите вас, на никој не му текна.

БУШИИИИИИИИИИ ХААХААХАХАХХА БУШИИИИИИИИИИ ХАХААХХААА !!! :pos::pos::pos:

Ракометот добар беше, + влезе во вкупен збир голови, со неколку седмерци :)
Абе гази ги бе, за сите тие години кога добиваа судиска помош, ова се надевам е само почеток.

14 поени пред ГОЛЕМИОТ јунајтед, а Суарез сеуште неможе да даде гол против големите екипи, пошто 8мо пласираната екипа јас не ја сметам за голема.

Има еден... порано беше најкомплетниот играч од средината. Сеа викаат не го бивало више. Стварно стар е човекот, му пројде времето. Го имам на аватар. Али ако не можете да видите...

Е што бе... 8 од 10 гола му се од пенал (башка еден промашен)
Не го бива!

аууууу какви се еј, кога дајва Јанг сите против него се изнајадоа гомна па и фановите на Јунајтед го критикуваа а сеа дајва циганон стариџ и се радуваат никој да не го осуди, сите thumbs up, така требало..
гревови од фанови сте

A кај е одбранава на Тотенхем?

аууууу какви се еј, кога дајва Јанг сите против него се изнајадоа гомна па и фановите на Јунајтед го критикуваа а сеа дајва циганон стариџ и се радуваат никој да не го осуди, сите thumbs up, така требало..
гревови од фанови сте
:icon_lol:

гревови од фанови сте
Јас су грев од фан. Јас сум пристрасен. Јас сум гомнојадач. Јас го мразам тимот на Мојс.

А јас... сум победник денеска! Дајвни ми батооо, дајвни мииии!

Најубаво е вака бе, колку што може попедерски и почитерески да се тепа, дури и не беше доволно пошто беше заслужено за жал. Најубаво ќе беше незаслужено да тепаме за да си ја хранам душата. Си знаат тука членовите откога сакам вака да ви тепаме дома, а секакви контра муабети уште повеќе ми го пунат срцето.

Keep it coming!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom