Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе и ја денеска сакав Јунајтед бар нерешено да извади, али ништо.На 25 ќе навиваме за Јунајтед. И тоа го дочекавме![]()
Пошто сеа притисокот врз Челси се зголеми, уште ако тепа и Арсенал после...Ливерпул е на -4 со утакмица мањак, Арсенал на -7 со 2 утакмици помалку. Затоа сега за кокошките ќе се навива. 
Нормално дека Суарез нема да го помине Видиќ, се знае кој ќе игра во Интер следната сезона.
Ништо не се изгуби Клатербург, кај одеше Видиќ да клиза така. Клатенбург виде дека Видиќ здраво ја промаши топката и му влезе у траекторијата на движењето на играчот и досуди пенал. Тоа што денешниве фудбалери едвај чекаат да паднат е друго нешто. Имаше уште две онака 50-50 шанси за пенал, премногу се спори цела одбрана на Јунајтед, ко у слоу моушн се.Компензации на сите, Клатенбург малку се изгуби, ама се на се собрано заслужена победа на Ливерпул, Јунајтед ништо не изигра цела утакмица...
Нормално, истото што ќе му се случува во дуелите со Јувентус следната сезона.
Нормално, истото што ќе му се случува во дуелите со Јувентус следната сезона.![]()
Не се гомна, таман работа. Само не ги купија правите судииПрескокнав 20 страни.Не ги читам.Нема потреба.
Само едно знам,дека Арсенал се големи гомна оваа сезона.Таков Јунајтед да не победиш,треба да ти фали нешто.