Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
na klatenburg se doma sto mu seta vo suknja da mu go .........
aj sto se kilavime, pa i kopiljov im dava vetar vo grb.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Рафаел е супер пример за тоа колку човек може да има среќа во животот. Без никакви фудбалски квалитети игра во еден од најголемите фудбалски клубови во светот.

Гледав јас едно слично срање во мојот клуб, се викаше Олегер
Gledaj si i praj si muabet za "tvojot" tim

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Па ни измена да направи ни ништо :tapp:.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
И Руни е преслаб, ама Перси колку е очаен тоа е неверојатно. :facepalm:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.419
Ако и после ова денес остане магарето на клупа, нека го чуваат и во наредниве 50 години. Ако мислат дека овој има капацитет да сврти нешто, подобар не ни заслужуваат.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Мојс мисли дека Евертон уште го води?

Не, ова е стварно мизерија. Не сакам да звучи лошо ама пичка му матер мора нешто да се смени во клубов. Не може бе со последно рангирани екипи едвај да извлекуваш нерешено, а за победа ич муабет да не правиме.

Ми се рика и плаче кога го гледам Јунајтед ваков во вакво светло. :(

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ако и после ова денес остане магарето на клупа, нека го чуваат и во наредниве 50 години. Ако мислат дека овој има капацитет да сврти нешто, подобар не ни заслужуваат.
Diskutabilni 2 penali (spored mene) i crven karton.
Moyes ima nekakva uloga tuka?

B

BooBojan

Гостин
Судијата најкрив, за поразо, зашо шо последнио пенал го немаше, нормално е да има судиски грешки....
Клатенбург е крив.....

КОЈ КЛАТЕНБУРГ БЕ, КОЈ КЛАТЕНБУРГ.....

Тоа шо играта на Јунајтед беше цел меч живо срање, немаше никаква концепција тотално промашена тактика, тоа шо Видич и Евра се длабоко у пензија, Керик шо се изгуби начисто, Јанузај шо пагаше како Јанг, Перси тотално индиспониран, плус додај на тоа што не е способен да му ја најде позицијата на Мата, па и Фелаини.....

Де Геа колку и да брани неможе сам да изигра, Џонс шо треба да му вади газо на Видич, оти пенало го направи врз играчо кој требаше Видич да го покрива, Рафаел шо треба и крило и бек да игра...

Искрено не знам кој играч би дојдел у ваков Јунајтед....

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Судијата најкрив, за поразо, зашо шо последнио пенал го немаше, нормално е да има судиски грешки....
Клатенбург е крив.....

КОЈ КЛАТЕНБУРГ БЕ, КОЈ КЛАТЕНБУРГ.....

Тоа шо играта на Јунајтед беше цел меч живо срање, немаше никаква концепција тотално промашена тактика, тоа шо Видич и Евра се длабоко у пензија, Керик шо се изгуби начисто, Јанузај шо пагаше како Јанг, Перси тотално индиспониран, плус додај на тоа што не е способен да му ја најде позицијата на Мата, па и Фелаини.....

Де Геа колку и да брани неможе сам да изигра, Џонс шо треба да му вади газо на Видич, оти пенало го направи врз играчо кој требаше Видич да го покрива, Рафаел шо треба и крило и бек да игра...

Искрено не знам кој играч би дојдел у ваков Јунајтед....
Siguren si deka Manchester go gledashe?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Samo so izgledav highlights, uste mislite deka Vidic trebalo da ostane vo ekipava?
I sea demek Rafael izigral so raka i avtomatski ne cinel? :eek:

sudija ne komentiram, da ne placeme kako oni sto placat samo po sudii, krivicata prvo kaj nas treba da si ja barame. Neka zavrsi sezonava i neka se prezemat akcii sto pobrzo, ne me interesira sto i kako i koj, bitno ova sranje da ne go gledame i naredna sezona.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Не бе не бидува ништо од овај тим доколку не се направи еден рестарт, еден нов почеток од корен. Да беше обратна ситуација, ние да се боревме за врвот а тие да имаа слаба сезона, обавезно ќе не тепаа, ама нема сега така...нема за нас во дерби ни 1, 2 пенала а камоли 3...нема ЛШ в година, нема 1/4 ни оваа година...

Kajgana Shop

На врв Bottom