Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кој вика дека немаме играч кој ја става главата пред топка

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Е ништо не играме. Па нема смисла
Ливерпул играат доста агресивно на средината, а нашата средина е доста бавна и затоа тешко создаваме шанса за гол.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Сакат да го клецнат на Фланаган :D[DOUBLEPOST=1394978746][/DOUBLEPOST]Рафаелчо, Рафаелчо ...

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Јогурто на загревање ....Господе Божееееееееееееееееееееееееееее

B

BooBojan

Гостин
Ебати неспособноста да се поставе игра, додека има играчи кои уопште не учествуват у играта на тимо, или лежат цело време на наште 16 или на противничките 16 никогаш нема да биде старио Јунајтед.
Перси колку сака нека дава голови,ама мора малце да игра тимски и да се повлекува да пробува да повлече, а бекови и крила да шири игра.

Може играт солидно, ама само заради респекто према Јунајтед и името не губиме 3-4:0 да игравме против Баерн или Реал, ке се срамевме од Јунајтед.
Тоталка погрешно играње на Мата на крило дека е тотално некорисен а никако не можат да ја поврзат играта. Кафава можеби ке ја подобри играта ама си грее клупа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Многу лоша игра, скоро никаква. Перси ептен ме нервира последните утакмици, Јанузај е дупка...цел меч заникаде, освен последната акција.. Додуша тоа беше и единствената акција што ја направивме целиот меч. Рафаел нека е среќен што не е исклучен, мислам дека ќе испадне во второ. :)

И Мојс стварно не го можам веќе, ми ја зема страста за фудбал кога игра Манчестер. Една утакмица не направил ќејф, оваа возбуден до даска пред мечот, уште во 20та се изладив до крај... :tapp:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ебати неспособноста да се поставе игра, додека има играчи кои уопште не учествуват у играта на тимо, или лежат цело време на наште 16 или на противничките 16 никогаш нема да биде старио Јунајтед.
Перси колку сака нека дава голови,ама мора малце да игра тимски и да се повлекува да пробува да повлече, а бекови и крила да шири игра.

Може играт солидно, ама само заради респекто према Јунајтед и името не губиме 3-4:0 да игравме против Баерн или Реал, ке се срамевме од Јунајтед.
Тоталка погрешно играње на Мата на крило дека е тотално некорисен а никако не можат да ја поврзат играта. Кафава можеби ке ја подобри играта ама си грее клупа.
Dobro be, na shto droga ste site?
Persie najisturen napagjach, da se vrakja nazad, za da povleche igra. Mata nekorisen??? Nesposobnost da se postavi igra? Igrachi koi uopshte ne uchestvuvaat u igrata na timo? Ili lezhat na nashite ili protivnichkite 16.

Stvarno, imash malce pojma shto napisha?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Многу се шири играта беспотребно, цело време играат на аут линија и чекаат да дојдат до корнер знаменцето скоро па од таму да нафрлат, у превод, без никаква идеја трчај по страна и ... ако незнаш како удри јако. Ако е тоа планот што го направиле на тренинг, веројатно не го истренирале доволно добро зашто нема никаква прецизност ни афтерефект од нафрлувањата...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Kagava mesto Felaini i neka odi na se ili nisto preku kurov veke bolje neka ne napunat ali bar da probame da igrame nesto :facepalm:

Rafael prvo pravi glup nepotreben faul vrz gerrard za koj mozese i crven da dobie i sleden napad na liverpul penal :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom