Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
katastrofalna igra. ne napagjam nikogo posebno, ama januzaj osven sansata koga sutirase runi, nisto ne napravi. persi isto, rafael vo posledno vreme igra mnogu nervozno, kerik uspesni dodavanja samo koga podava do dzons i vida. svetla tocka denes, spored mene e fela. mata nesto se trudi, ama nekako bez ideja. januzaj out, kagava in. persi out velbek in. GGMU

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 916 using Tapatalk 2

B

BooBojan

Гостин
Dobro be, na shto droga ste site?
Persie najisturen napagjach, da se vrakja nazad, za da povleche igra. Mata nekorisen??? Nesposobnost da se postavi igra? Igrachi koi uopshte ne uchestvuvaat u igrata na timo? Ili lezhat na nashite ili protivnichkite 16.

Stvarno, imash malce pojma shto napisha?
Спореди го Перси со Суарез и Стариџ, види колку е слаба средината, само на случајности може да дојде топка до напагачите, мата цело време влегува од крило на средина, подобро ке беше да го игра 10ка ако веке му дава таква улога, видич само за чистење, акција не започна како шо треба Евра е жива брука, Керик ми игра некако млитаво. се на се не сум воопшто задоволен од играта

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Хе хе хе, penal party

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Што се дешаваа со судииве против нас годинава не знам...

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Карагер врати се :pos::pos::pos:

Мојс ќе почека да примиме уште 1, па ќе направи измена накај 85та :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Рафаел е супер пример за тоа колку човек може да има среќа во животот. Без никакви фудбалски квалитети игра во еден од најголемите фудбалски клубови во светот.

Гледав јас едно слично срање во мојот клуб, се викаше Олегер

Kajgana Shop

На врв Bottom