Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само дрско !!!
Намерно играше со рака овој циганов, требаше втор жут.[DOUBLEPOST=1394980225][/DOUBLEPOST]
Оштетени сме ова прво полувреме. Клатенбург пак пробува да ги спаси.
Со душа ќе чека Џерард и Фланаган да направат фаул да им даде втор жут, ја да сум ко Роџерс уште одма би го сменил Фланаган.

Не знам дали ги преметивте сликите од сите навивачи кои во живо го следат натпреварот преку Google Hangouts. Одат на тие електронските панели долж теренот.

Ова беше иницијатива на Google и ManU. Многу оригинално и интересно, морам да се согласам. Можеше секој да се пријави што ќе покаже дека е страствен фан на Јунајтед.
Дури евреинот не најде доволно спонзори за секоја минута од натпреварот ќе пополнуваат празно место со слики од навивачи :icon_lol:

Мојс не го вади Рафаел од игра, очигледно сака да игра со играч помалце до крајот на утакмицата.[DOUBLEPOST=1394980546][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos:

Буши гиииии !!!!!! То Стивииии !!

Криво ми е што нема пуцач на пенали у Баерн као Стиви ЏИ! БУШИИИИИИ!

Е и ова го видов. Два пенала против Јунајтед на Олд Трафорд. Уште црвен ако добијат, ќе ми остане да видам уште магаре што лета и слободно да си умрам.

:vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::vozbud::vozbud::vozbud:

Дркаат пулциве... а што да не. Честито за Жерард за перфектните пенали.

Сезонава на Јунајтед ама баш се им се одбива во обратен правец... среќа, пенали, картони... без разлика дали се заслужени или не. :cenzura:
tumblr_lz68l3mwNS1r1g5kr.gif

:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom