Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рафаел колку неискусно човече, прво фаул кој може и црвен да е, па онаков пенал. Мислиш уште има 20 години.:facepalm: Црвен треба да е среќен шо се спаси, можеше и само со фаулот врз Џерард да го добие.

Требаше во оваа ситуација да добие втор жолт рафаел...

Што го ставате во вакви незгодни ситуации овој вашиот referee, leader, legend да мора пенал да суди.

Да де...и претходно ненамерно остро стартуваше над Џерард

Што ти прави комплекс, жерард ги тепа сите на терен мисли титула ќе му дадат на крај :LOL: сонце.

Намерно играње со рака , очигледно беше.
По мое беше ненамерно, по инерција, али еднаш ја видов снимката, оставам простор и да сум грешка.[DOUBLEPOST=1394979401][/DOUBLEPOST]Изданието на Манчестер Јунајтед во првото полувреме. Канал, дупка, бунар, јад, беда, очај.
Canal_du_midi_toulouse.jpg

Последно уредено:
Не знам дали ги преметивте сликите од сите навивачи кои во живо го следат натпреварот преку Google Hangouts. Одат на тие електронските панели долж теренот.

Ова беше иницијатива на Google и ManU. Многу оригинално и интересно, морам да се согласам. Можеше секој да се пријави што ќе покаже дека е страствен фан на Јунајтед.

Рафаел колку неискусно човече, прво фаул кој може и црвен да е, па онаков пенал. Мислиш уште има 20 години.:facepalm: Црвен треба да е среќен шо се спаси, можеше и само со фаулот врз Џерард да го добие.
Неискусен е до 20, после станува глуп. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom