Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
треба да се поделиме за титулава, третина од фан клуб да се за Челзи, третина за Сити, третина за Арсенал. Оти Христијан еднаш (мислам тој беше) го пофали Агуеро и добивме епитет дека сме биле искомплексирани од Мурињо и од Венгер и сме почнале да ги форсираме Сити. Ако не пофалиш, љубоморен си, ако пофалиш, искомплексиран си, Фројд се превртуе у гроб. Вака нема да знаат што, кој, кое, каде еНе навивам јас за Сити, навивам ти да плачеш малце... (или да се радуваш, појма неам како гледаш на освојување на титула од страна на Сити)![]()
Одлично, успеа да се направиш интересен/паметен...али не успеа.
Сеедно, лошо сум видел, ете моја грешка. Повеќе невнимание од Рамирес со мала доза на изнервираност. Заслужено беше исклучен.
Како и да е, не ми одговарате на прашањето. Зошто Бенет не доби црвен картон во прво полувреме, на 0-0, 11 на 11 на терен? И зошто на пример не беше свирен фаул на средина на терен, а во продолжение на акцијата дојде голот на Вила?
Тој ќе биде, истиот. Ако има некоја промена би била Кутињо место Ален ама неверувам толку напаѓачки да излези Велемајсторот.
Зарем е можно да го погодат составот,кај нас единствено Аднан/Шинџи може да има замена ,кај вашиве?
Прегледај го приврзокот 86872
За болдот...кажа две утакмици во кои сме добиле вкупно 3 бода, со тоа што против ВБА вториот гол го постигнаа по направен фаул на средина на терен, исто како и денеска Вила. Така да, не знам како тоа е солидна судиска помош.Тру блу, олабави малце, а кога спасивте бод против ВБА од непостоечки пенал супер ви беше, да не ти ја споменувам победата против Евертон кога Рамирес изглуми НЕПОСТОЕЧКИ фаул после кој падна голот во судиско продолжение. Тогаш супер ви беше така? Карма ис а бич, јас несакам да има нерегуралности во фудбалот, ама кога веќе ги има нека ги има на двете страни, на сите 20 тима поддеднакво.
Според мене, севкупно денеска Челзи беше оштетен, ама нема потреба да се лутите оти годинава добивте доста солидна судиска помош.
За болдот...кажа две утакмици во кои сме добиле вкупно 3 бода, со тоа што против ВБА вториот гол го постигнаа по направен фаул на средина на терен, исто како и денеска Вила. Така да, не знам како тоа е солидна судиска помош.
Уствари што се замарам, ако не освои Челси, ќе освои Сити, а тоа нас исто ни се фаќа.![]()