Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
20 август 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ццццц кој дебил е овој Турориќ,заради него два гола,место 0-0 да си биде и раат а не ваке...ај на маракана подобро и да се очекуе една петарда :toe::toe:

Туториќ па Павловиќ кој е следен...:nesum::nesum::nesum::nesum:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
значи, тапа. Стварно не ми е јасно што се деси.А оној туториќ е спремен за у Шкендија.Каду не бил ни поведен како што разбрав.Ебати тренерот смешен.Ај да чекаме 7 дена да видиме у реваншот што и како...ама мислам дека ќе ни биде последен натпревар во европа истиот.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја не би да коментирам пошо ќе се изнаебам 12 мајки :wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Павловиќ...до когај ќе не ебе детево бе? Со Тбилиси и дома и на гости гол заради него, сега пак заради него еден гол. Па добро бе мајка му стара, незнам што да кажем! Стаменковиќ под итно на гол! А Туториќ...се женско по список да му изнаебем!!!!!

А најголемата вина е кај Пижон! Па добро бе, Перовиќ и Блажиќ зошто не играа од почеток?!?! Што к*р ми експериментира на вакви утакмици да му ебем племето! Аман више, пријателските беа за експеримент, не сега вакви важни утакмици. Ај у курац...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не коментирам за утакмицава, зашто ќе треба секој втор збор да пцујам.

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
тоа е тоа нонстоп ги ебе тој балкански баксуз дома играј одлично а на гости тапа :salut:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Тешко ми е. А у пичку лепу материну. Али ко што вика Лазетиќ "верујем у чуда" ипак за Звезда се работи.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Eeeeeeee toa ti e jas so dinamo arno rekov takvi greski skapo ne cinat dr pat i ete ti sekoja cest za tutoric bravo decata od malo ne pravat takvi greski ko igraat,Pavlovic mavni se od gol ja usra i za tebe bravo.BRAVO i za taktikata postavena.Tocno e to malada ekipa 80% nova ali luge izgubete i 5-0ali ne vaka bre zborot gostinski teren vi e kosmar veke so godini osven so braga sve dr e krs.Citam denes veruvame vo cuda i jas veruvam eve se cudam kako i so dinamo i vcera primivte 5glupi gola po vasa vina.

тоа е тоа нонстоп ги ебе тој балкански баксуз дома играј одлично а на гости тапа :salut:
NE E BAKSUZ BAR U TO NE VERUVAM NESTO DR E STO E LICNO NZ ALI E ZAEBANO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaboraiv da pisam i za navacite DELIJE ova sto moze da se procita denes po internet stranicite gi napravile ko teroristicka organizacija za sve se krivi navivacite.I sekogas e taka policajcinjata mora nekoj da gi opravduva tie moza i da ubivaat i da tepaat i dr nema zakon za niv taka bese i vcera tepanje navivaci ali to nikoj ne go gleda.Eve i edno malo ivestuvanje okolu vcerasnoto tepanje na navivacite.
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2305

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Да им се наебам фамилијата нивна комунистичка.ПРАШКИ СВИЊИ!!!! А за играта, се знае, ќе чекаме чудо на Маракана, со да се надевам офанзивна постава.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Eve niz sto se ne pominaa navivacite kakva brutalnost jak e vo uniforma majkata da im ja ebam ceska A.C.A.B
eve im edna pesna za ceskite picki vo uniforma

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Пичкиве Чешки многу се исплашиле. Све живо да им поебам, крв мајчин да им се изнаебам. Се надам ќе дојде некое Чешко говно у Белград. Матер им ебам, све да им поебам.

па: Во Гуча пред 2 недели Србиве им се изнаебаа на Чехињиве, викаат чесите имале мали мадиња и у главном све педери.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Eve niz sto se ne pominaa navivacite kakva brutalnost jak e vo uniforma majkata da im ja ebam ceska A.C.A.B

Абе ова џандарите се понашале спрема овие како да се најголеми криминалци ц ц ц... аууу дури страшно да им е*ам све женско... :tapp:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе ова џандарите се понашале спрема овие како да се најголеми криминалци ц ц ц... аууу дури страшно да им е*ам све женско... :tapp:
Европски закони, европска полиција...
Колку и да не ми се свиѓа шо им праат на момците, им се може на гадовите .

Kajgana Shop

На врв Bottom