Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
HAHAHA ovoj feni me iznasmea dobro e bate znam kopiraj samo drugi sto pisuvale po dr forumi i stavaj ovde se gleda imas znaenje bravo gledam
izvinite sto pisuvm na ciganskiov forum medjutoa samo da se ''izvinam'' na metka :tapp:sto nemav ''cest'' kako nego da prisustvuvam na ova sednica pa da vi prenesam sto se zborelo

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шетња дечко, иди таму бодри го Фарсизам за да освои ЛШ годинава...уствари чекај го јадевте ми се чини?! :):):)
Стварно штета, а толко смо се узалуд надали! :):)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
HAHAHA ovoj feni me iznasmea dobro e bate znam kopiraj samo drugi sto pisuvale po dr forumi i stavaj ovde se gleda imas znaenje bravo gledam i ostala stoka ti se pridrzuva mile i ovoj sto mn debatiral so marko za toa poznatiot stocar acab.Dobro bre stoka sto ne vi e jasno so toj transparent koj vi kradel ime dali ja znete tocno koga e istaknat idete si na vasiot sajt izaberipartizan i videte koga e istaknat videte koga e formirana navivackata grupa DELIJE.

DETE porasni malce ko prvo ti ako znaes muabet so fakti da praves ke dokazese nesto marko te utepa so dokazi togas ne tresi zeleni ovde baravte diskusija dobivte sega otvarate pak ista i pak bez dokaz onaka kolku da se ucestvuva.Mn mn furni leb treba toj vas mal partizan da jade pa za da go postigne ona sto ZVEZDA go ima postignato. FK sledeca sezona ko da osvoivte 5 dupli kruni po red hahaha .Ipak na kraj ve razbiram vladee nekoja nervoza kaj vas apoel-nesonica ke pomi ke preboli.
Не ги чепкај бе нив, годинава они ќе играат ЛШ а ние...:pos2::pos2: Потрошија милиони милиони, и на крај на исто ниво со нас! Мислат преку ноќ може да се напрае име, какви фурни да јадат бе, и тоа нема да им помогне да го постигна тоа ЗВЕЗДА што го постигнала.
Ау,ау,аууу комплески.
25 пати шампион на Државата
22 пати освојувачи на купот
1 Европски Шампион
1 Светски Шампион

Ве молам , напуштете го фан клубот .:pipi:
Шетња дечко, иди таму бодри го Фарсизам за да освои ЛШ годинава...уствари чекај го јадевте ми се чини?! :):):)
Стварно штета, а толко смо се узалуд надали! :):)

Млатење празна слама после убаво напишаното текстче, сиромашните цигани остнаа без зборови и безуспешно "вадење" од ситуацијата :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Млатење празна слама после убаво напишаното текстче, сиромашните цигани остнаа без зборови и безуспешно "вадење" од ситуацијата :smir:
Кое убаво напишано? ФАКТИ!! Тоа се бара, а фактите ви беа ставени на вашиот фан клуб!!! Сега си слободен...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
izvinite sto pisuvm na ciganskiov forum medjutoa samo da se ''izvinam'' na metka :tapp:sto nemav ''cest'' kako nego da prisustvuvam na ova sednica pa da vi prenesam sto se zborelo
Neznam neznam stvarno kompleksi imate nema lek za vas decko ti seuste zivees vo filmovi daj te molam ne soli pamet ne se glupiraj.Kazete dokazi ej i ovde i na mn dr forumi ste utki za ova prazni prici samo ne sretnav nitu ovde nitu na bilo koj dr forum ama eden dokaz da imate samo rekla kazal to e cisto idiotski.Ste stanale ko babite vo malata stvarno ste smesni ve zalam ako imate nesto od dokaz istakni ali ovie malski prici mozete samo vo vaseto trlo fan klub partizan.

I ovoj decak posle nekoj mesec koj bese ednostavno siluvan i ko malo dete placese pred faktite na marko i sega se javi pak pak da placi i fino lepo mu kazav DOKAZI cedo DOKAZI ako si za muabet malski so babati i ti i dr jas ti dadov dokaz ali to e MOLCIS dr marko pak te utepa so dokazi i sega pak se javuvas zalno.
Nema poike da komentiram na vasite prosti postovi se dodeka ne sretnam dokaz steta go nema ni ovde kako i na 1000dr forumcinja.
CAO MISEVI-GLODARI
JADNI STE

Кое убаво напишано? ФАКТИ!! Тоа се бара, а фактите ви беа ставени на вашиот фан клуб!!! Сега си слободен...
OD NIV FAKTI KO VRBATA KE RODI SLIVI HAHA OSTAJ IM SE GLEDA POZNAVANJETO HAHAHA.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Значи тие докази што МАРКО МЗТ ги изнесуваше се тие "точните", а ова што е убаво нашишано од каде доаѓа името Делије + имаш и слика, тоа се маалски муабети, а? хехехехехехе колку сте само смешни јаооооооо :tapp:

OD NIV FAKTI KO VRBATA KE RODI SLIVI HAHA OSTAJ IM SE GLEDA POZNAVANJETO HAHAHA.

Хахахахахахах кое познавање пак ти го имаш бе циган... имате среќа што МАРКО МЗТ знае многу факти па дискутира, а вие само се придавате како придавки... :jaj:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Значи тие докази што МАРКО МЗТ ги изнесуваше се тие "точните", а ова што е убаво нашишано од каде доаѓа името Делије + имаш и слика, тоа се маалски муабети, а? хехехехехехе колку сте само смешни јаооооооо :tapp:

Хахахахахахах кое познавање пак ти го имаш бе циган... имате среќа што МАРКО МЗТ знае многу факти па дискутира, а вие само се придавате како придавки... :jaj:
EEEEEEEE ovde te cekv da mi guknis za slikata stoka aj ako imas poznavanje kazi mi koj datum mesec i godina e ajde pobrzo

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
значи сликава стварно претставуе еден огромен поздрав до ЃАВОЛОТ миле и РОМОТ фени што само јадат гомна а немаат карактер:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Значи текстот на кој пишува од каде е добиено името Делије не е точен...
Tekstovi pisuvani od nekoja nepismena budala,koj i samata neznaela sto pisuva postavila slika na koja datumot, mesecot i god gi izbegnal namerno se znae zosto.Taka da sekoj koj saka da doznae nesto poveke za DELIJE eve slobodno nek procita koj e vistinata.
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=100

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Значи текстот на кој пишува од каде е добиено името Делије не е точен...
Точен е текстот и истиот стои и на делије.нет(али прочитај го целиот и ќе ти стане јасно), но не знам зашто гробари лажеа со една парола на последното дерби дека тој транс е ваден у Загреб 88-та , кога со еден клик и проверување може да се увиди дека немало гостување у пролетта 88-ма у Загреб . Сами себе се убиваат,а и трансот (како и многу други појавувани на југ) не бил редовен т.е. подобро е да се каже дека два пати се појавил само , и немал некоја навијачка вредност и кредибилитет .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Tekstovi pisuvani od nekoja nepismena budala,koj i samata neznaela sto pisuva postavila slika na koja datumot, mesecot i god gi izbegnal namerno se znae zosto.Taka da sekoj koj saka da doznae nesto poveke za DELIJE eve slobodno nek procita koj e vistinata.
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=100
Зашто мислиш дека човекот е некоја неписмена будала,пошо ја кажал целата вистина околу името како е добиено или пошо така ви одговара вас,да бидете вие едините кој го извадиле тоа име,па секој друг после вас.
Целата вистина е во тој текст,а тоа што си го остаил линкот од страната не значи ништо,си направиле своја приказна...

Узалуд вам СРПСТВО када име ви је ТУРСКО...:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom