Фан Клуб: Црвена Звезда

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Молам?Па не се правам паметен како тебе, како се да знаеш...Од кај знаеш ти тој колку знае Пантиќ?Влегуваш на НАШ фан клуб и збориш : Што знаеш бе ти за него , сигурно појма немаш ти кажал некој за видеото на Јутуб и ајде, па што се замислуваш ти?:tapp:

Gazda :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ова нема никаква врска со тоа јас што го напишав... јас напишав кој е Милојко Пантиќ да ми одговорете, а ти Апоел и кукање, плачење ми збориш... тоа се вика бегање од тема[/quote]
HAHAHA beganje od tema al je tema strasna ocekuvam navalica od komentari.Ali aj da ne recis ovoj bega od strasnata tema mene mi e pobitno da diskutiram nesto okolu timot, mecot so slavija postujem covekot sto e zvezdas, ali i mn drugi poznati faci se zvezdasi pa ako fatime za site da pisueme do kaj ke stasame. .Eden od najdobrite ako ne i najdobar komentator Milojko Pantic covekot dosta kritikuva pa poradi to mislam dek bese osuden da plati 500.000din na Curkovic. Ja gledav postojano negovata emisija koj ja vodese so Dobrivoje Jankovic sportska galaksija pred edno dve god zs sega nz dali se emituva ili ne odlicna bese.Komentator koj ne retko znae da napravi i po nekoj gaf na smetka na nekoj kao so hajduk 1991 za ona so cveketo.Da ima nekoj od postarata generacija mn podobro bi ti kazal koj e i sto e kakov komentator e i kao komentiral.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Молам?Па не се правам паметен како тебе, како се да знаеш...Од кај знаеш ти тој колку знае Пантиќ?Влегуваш на НАШ фан клуб и збориш : Што знаеш бе ти за него , сигурно појма немаш ти кажал некој за видеото на Јутуб и ајде, па што се замислуваш ти?:tapp:

Како прво прашањето се однасаше за theHeartCollect0r, а вие одма се попаливте како млади мајмуни... и јас секогаш пишувам за тоа што сум го гледал и ако не сум сигурен не пишувам и не докажувам, додека ти на 15 години си најголем стручњак на форумот за политика, фудбал, кошарка, а за пола и повеќе работи немаш појма од животот...:kesa:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како прво прашањето се однасаше за The Heartcollector, а вие одма се попаливте како млади мајмуни... и јас секогаш пишувам за тоа што сум го гледал и ако не сум сигурен не пишувам и не докажувам, додека ти на 15 години си најголем стручњак на форумот за политика, фудбал, кошарка, а за пола и повеќе работи немаш појма од животот...:kesa:
Само ти имаш појма во животот, браво за тебе.:wink:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Фала курцу , потпишаа бек .
DA DA konecno bek bas koga ni trebase, mozno e ova da bide i posledno pojacuvanje vo ovoj prelazen rok pa nek mu e so sreka.

HAHA DOBRA RABOTA E OVA NZ ZS GO TRGNALE UBAVO IM KRASESE HAHAAAAAAAA

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Уште 2 дена и почнува новата сезона.:vozbud:Се надевам на отварање на првенството со победа.:vozbud:
15 август 17.30 Јагодина-Ц.ЗВЕЗДА :pipi:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Da se nadevame na pobeda da se stavi kraj na taa serija od los pocetok na sezona koja dosta ne maci osobeno lanskata bese strasna.Pobeda za pobolema motivacija i za so slavija taka da doaga onoj teskiot period domasno i evropska scena osobeno ovie dva mece na gosti po red ke bide potrebna dosta golema podgotvenost kako fizicka taka i psihicka.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
feni напиша:
AJDE MALCE CIGANI DA SI VIDITE KAKO STE GO DOBILE IMETO ''delije'' kolku da znaete koj kogo kopira (izvinite sto e na srpski ama e predolgo da go preveduvam)
Цитат:
Vidim da se često u poslednje vreme iznosi podatak kako su ime "Delije" Grobari koristili pre nas.
Istina je da je veče pre sastanka kada su sve zainteresovane grupe i njihovi članovi došli na ujedinjenje (7.Januar 1989.) , organizovan i jedan mini sastanak od 20ak ljudi na kome su prisustvovali predstavnici tada najvažnijih grupa: Red Devils, Ultras, Zulu, Viners, Novi Beograd,...
Na tom mini sastanku se razgovaralo o svim važnim detaljima vezanim za glavni sastanak , pa se tako povela priča oko imena jedinstvene grupe. Bilo je nekoliko prefdloga , a onda je jedan istaknuti član iz ekipe sa Novog Beograda (D...) rekao, "A zašto se jednostavno ne bi zvali DELIJE?".
Odmah je usledila rasprava oko toga i neko je pomenuo grobarski transparent sa natpisom "Delije" , da ne bude kako smo to videli od njih. Grobari su zaista imali transparent crni sa natpisom "Delije" u bojama srpske trobojke. Transparent se prvi put pojavio nekoliko meseci ranije na gostovanju u Zagrebu. Posle toga je viđen još možda najviše 2 puta. To je ukazivalo da nije redovan i da iza njega ne stoji organizovana grupa, već ga je neko spontano napravio i donosio. U to vreme Grobari nisu imali nikakav kontinuitet u nošenju transparenata. Vrlo je teško bilo razumeti šta kod njih predstavlja transparent neke grupe koja ima težinu , a šta nešto napravljeno od strane klinaca ili navijača druge kategorije. Zaista, događalo se to da se razmišljalo da im se otme neki transparent, ali se nije znalo koji bi transparent mogao da ima vrednost , jer se ništa nije pojavljivalo redovno. Tek kasnije je Komando (pa onda Antačibls, pa Marines, pa Front,...) počeli su da imaju neku vrednost.
Zbog takve situacije, pošto transparent "Delije" nije bio smišljeni plod njihove ekipe, već nekog pojedinca, kao argument je izneto to da oni nemaju tapiju na tome ime jer mi reč "Delije" koristimo pre njih (nije nam bilo jasno zašto se uopšte neko od njih opredelio da napravi transparent sa tim imenom , valja je to trebala da bude isključivo provokacija upućena Hrvatima).
Mismo već redovno pevali "Delije, Delije, Delije smo mi, najjači smo , najluđi, plaše nas se svi!".
Istina je da su i oni dosta ranije imali pesmu na melodiju "Druže Tito mi ti se kunemo", sa tekstom "Partizane beogradski sine, Mi delije sa tobom idemo, Srpski narod s tobom će da gine, Partizane mi ti se kunemo,...".
Ali i mi smo imali još pre njih pesmu "Navijači Zvezdini, Beogradske delije, postaćemo šampioni cele Jugoslavije" na melodiju "Sivi sokole".
Pesmu "Igrale se Delije" prvo smo mi pevali, dok su oni počeli da pevaju prvi "Užičko kolo". Takođe na primer mi smo prvi počeli i više forsirali "Oj Vojvodo Sinđeliću", dok su oni "Tamo daleko", a za "Marš na Drinu" najpoštenije je da kažem da ne mogu da se setim ko je prvi počeo da peva.

http://img2.imagetitan.com/img.php?i...1_maksimir.jpg

Поздрав :smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
HAHAHA ovoj feni me iznasmea dobro e bate znam kopiraj samo drugi sto pisuvale po dr forumi i stavaj ovde se gleda imas znaenje bravo gledam i ostala stoka ti se pridrzuva mile i ovoj sto mn debatiral so marko za toa poznatiot stocar acab.Dobro bre stoka sto ne vi e jasno so toj transparent koj vi kradel ime dali ja znete tocno koga e istaknat idete si na vasiot sajt izaberipartizan i videte koga e istaknat videte koga e formirana navivackata grupa DELIJE.

eve vi ja slikata so toj transparen pa poglednete ja ubavo datata
http://img124.imageshack.us/img124/3091/10948991.jpg

Машала машала...Вака беше целиот муабет мегу мене и Марко МЗТ за името....ајде поздрав и од мене Ф.К-СЛЕДЕЧА СЕЗОНА :smir:
DETE porasni malce ko prvo ti ako znaes muabet so fakti da praves ke dokazese nesto marko te utepa so dokazi togas ne tresi zeleni ovde baravte diskusija dobivte sega otvarate pak ista i pak bez dokaz onaka kolku da se ucestvuva.Mn mn furni leb treba toj vas mal partizan da jade pa za da go postigne ona sto ZVEZDA go ima postignato. FK sledeca sezona ko da osvoivte 5 dupli kruni po red hahaha .Ipak na kraj ve razbiram vladee nekoja nervoza kaj vas apoel-nesonica ke pomi ke preboli.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ги чепкај бе нив, годинава они ќе играат ЛШ а ние...:pos2::pos2: Потрошија милиони милиони, и на крај на исто ниво со нас! Мислат преку ноќ може да се напрае име, какви фурни да јадат бе, и тоа нема да им помогне да го постигна тоа ЗВЕЗДА што го постигнала.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ау,ау,аууу комплески.
25 пати шампион на Државата
22 пати освојувачи на купот
1 Европски Шампион
1 Светски Шампион

Ве молам , напуштете го фан клубот .:pipi: