Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.913
Поени од реакции
25.291
А уствари целава тема се базира на исмевање на некои други личности и нивниот начин на живеење,оденсување и изгледање ама ај.
А тек да ги видиш тие што исмеваат...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Искрено негледам ништо смешно во споени веѓи (да и јас ги имам “пукнете од мака“ :) ) ама гледам смешно во одбивањето користење пинцета ако веќе не се применуваат други методи...
Ни мене не ми смешно, јас ја ставив сликата пред се поради коментарот.

Не е ни срамно, али како што рече ти може да се среди, а ако не сакаш, епа тогаш бате биди спремен на ремет. :)

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691

WHAT ARE YOU LOOKING AT?!

"Да завршиме побрзо со сликањево и да се вратам на полиномиве!!“

2

~2A

Гостин
Сосема океј си е момчето, само што ти не си излезен надвор малце да се социјализираш па чудни ти се луѓето што се носат во ваков стил. :confused:

Темава, значи максимално се злоупотребува!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549

Незнаев дека уште се носат вакви тракатанци по ушите..

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
И вие претерувате...да ругате некого ради стилот и нешто што сам го избрал океј,ама да го ругате зошто е таков од роџење,овој чело такво,оваа ваква...па тоа не се мења XD грев ќе ве фати и вие деца ќе имате,и не не се пронајдов само мислам дека не е во ред тоа :pipi:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073

Незнаев дека уште се носат вакви тракатанци по ушите..
Кошулата му е како покривка за маса од некоја запустена биртија каде ечи песната Пијем на екс

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
А да земете вие да ставите слика од вас од матурата, па да се виде колку сте биле убави , значи цела тема е глупости , како демек вие сте биле најубави , скоро на 90% од сликите скоеј може да најде маана, и плус постирате слики од болни луѓе , срамота.
секој си е убав на свој начин и тачка :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom