Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.030
Колку лошо ги фотошопираат сликиве тоа е чудо едно.
Ги гледав сликине од Корчагин, па едноставно не е можно да се толку одвратно фотошопирани, како монструми искочиле матурантине :eek:
И уште какви пари им се даваат на фото студијава, подобро со мобилен ќе се сликам и таа слика нека ја стават,него ли како Франкенштајн да те направат:facepalm:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.030
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Колку лошо ги фотошопираат сликиве тоа е чудо едно.
Ги гледав сликине од Корчагин, па едноставно не е можно да се толку одвратно фотошопирани, како монструми искочиле матурантине :eek:
И уште какви пари им се даваат на фото студијава, подобро со мобилен ќе се сликам и таа слика нека ја стават,него ли како Франкенштајн да те направат:facepalm:
Daj ne zezaj, za Korchagin zborime, ne moze podobro da izlezat :D

Ф

Флеш

Гостин
Абе Вори, дечкото има Алопеција Универзалис, автоимуина болест, гуглај малце. Како може да се заебава не знам...
јас јасно се извинив , навистина не знаев ..... немав намера да го исмевам заради болеста за кој не знаeв дека навистина ја има ..... случајно беше .... еве пак пак ќе се извинам во мое име .... помислив дека намерно се сликал така,зошто има случаеви што намерно така се сликаат ... а навистина нависта не знаев искрено ..... реков ја до админите .... нека ја избришат .... уше еднаш се извинувам со сета почит ... :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А уствари целава тема се базира на исмевање на некои други личности и нивниот начин на живеење,оденсување и изгледање ама ај.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.759
Поени од реакции
8.179
Пронајдете го натрапникот (со капуљача е на глава :pos:) Али надобриот детал на таблава е зелените листови марихуана

Алатот инсталатерски насушен
http://fail.mk/fail-win/balkane-moj/alatot-instalaterski-nasushen?fb_action_ids=10202381558358330&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[626920217363393]&action_type_map=["og.likes"]&action_ref_map=[][DOUBLEPOST=1394715522][/DOUBLEPOST]
ај кликензи една страна назад
ако малку да се потсетиме на сликата од постот една страна поназад:icon_lol:

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ги има негде од ЈБТ?