Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо ново, City Park Boy$.

Прво мечот магично од Чаир се префрла во Кале, после Лирија дозволила гостинска публика (за во лигава годинава е претешко да се остваригостување, се дозволува само ако групите претходно оствариле контакт и направиле некој договор да нема инциденти), на крај поминало во фер навивање.
Само се потврдува фактот дека за Анти-Аеродром се спремни и со Ахмети на трибина да застанат.

Последно уредено:
Liria - Rabotnicki
Odlicno nase izdanije, dolgo vreme nemalo vakvo navivanje, celta ni bese da pomine celiot natprevar bez incidenti i bez etnicki navredi i slicni sranja posto momentalno ne dobivame nisto od toa (ne se sekirajte ne ve sakame :icon_mrgr:) i ja dostignavme celta !

A vie "navivacki educiranite" decki, namesto da zimate primer za potegot vie terajte film deka ste golemi patrioti ! Ili pak se plasite tolku da odite na gostuvanja pa najlesno vi e zabranata ? Od sega pa natamu ke im ponudime karti na site grupi sto sakaat da gostuvaat (normalno kade ke ima uslovi iako deneska za zal nemase posto imase premnogu), a i ocekuvame vo vozvrat da ni se dozvoli i da gostuvame kade ke se ima moznost.

http://infosport.mk/?p=11431
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1902853_10203194800688595_385420440_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/10013723_10203194802288635_909694980_n.jpg

Едвај чекам да дое дерби,може и воџата на шверцери ке се качи на шипка да им води навивање на педерите :D
Не ми се верува колку се анти-аеродром,до таму дури да се збратимат со шипцитте:tapp::tapp:

Ништо ново, City Park Boy$.

Прво мечот магично од Чаир се префрла во Кале, после Лирија дозволила гостинска публика (за во лигава годинава е претешко да се остваригостување, се дозволува само ако групите претходно оствариле контакт и направиле некој договор да нема инциденти), на крај поминало во фер навивање.
Само се потврдува фактот дека за Анти-Аеродром се спремни и со Ахмети на трибина да застанат.

Ne znam po koj povod se prais deka znaes sve ?!

1. Natprevarot se premesti vo Kale posto ima problem so parketot vo Cair (imase duri i vo natprevarot protiv Strumica pa najdoa nekoj nacin da se odigra toj mec pa posle natprevarot protiv vardar da odi vo kur*c)
2. Nie vlijavme vo odlukata na Lirija, i ke vlijaeme i vo narednite natprevari za site grupi sto sakat da dojdat ako natprevarite ke se odigraat vo Kale
3. Fer navivanjeto bese nasa cel
4. Veruvaj mi kur ne ne boli za aerodrom !

не излегоја еднаш слики од градски парк,кај шо имаше наводно некој љопи шо навиват со цпб?????? или грешам???

Ne znam po koj povod se prais deka znaes sve ?!

1. Natprevarot se premesti vo Kale posto ima problem so parketot vo Cair (imase duri i vo natprevarot protiv Strumica pa najdoa nekoj nacin da se odigra toj mec pa posle natprevarot protiv vardar da odi vo kur*c)
2. Nie vlijavme vo odlukata na Lirija, i ke vlijaeme i vo narednite natprevari za site grupi sto sakat da dojdat ako natprevarite ke se odigraat vo Kale
3. Fer navivanjeto bese nasa cel
4. Veruvaj mi kur ne ne boli za aerodrom !
Да да цела сезона никој не ви гостуваше, сега одеднаш овие доаѓаат нечепнати од никого во сала 2 на 2.
Абе оди друг да го врткаш со вакви приказни, да беа ФА или Комити да видевме дали ќе сакавте да помине се во најдобар ред.
Блиски се ваши членови со членови на ЦПБ и тоа не можеш да го негираш. Особено помладите членови кои и заедно искачаат во градов.

Да да цела сезона никој не ви гостуваше, сега одеднаш овие доаѓаат нечепнати од никого во сала 2 на 2.
Абе оди друг да го врткаш со вакви приказни, да беа ФА или Комити да видевме дали ќе сакавте да помине се во најдобар ред.
Блиски се ваши членови со членови на ЦПБ и тоа не можеш да го негираш. Особено помладите членови кои и заедно искачаат во градов.

Pa koj do sega sakal da ni gostuva ? Bidi malce realen ne se glupiraj posto cesto ti se slucuva dokazajki kolku si "pameten" da ispadnes glup ko clenot na fa sto dosol kaj vas a ne navival :D
Sleduva play-off'ot, slobodno neka pobarat fa karti ti garantiram deka ke im davame (ako se igra vo kale, posto vo cair salata momentalno ne e za gostuvanje)
100 gram meso, cel svet go vrti :icon_mrgr:

Чекај бе друже нели ти не беше од ФА, неутрален гледач беше? Некако се ти знаеш за секоја можна група по нешто. И се некако за ФА збориш во суперлативи, а сите други не чинат.
Нели им забранивте на вашите членови да коментираат на кајгана, пошто секакви фаци тука коментирале? :D
Навивале 1000 души од срце, јака муда. Ако вчера не сме имале добро навивање, не значи дека секогаш било така. Колку пати сте биле боранија жива, кога плачевте како сте немале лидер, како сте требале на свинскиот Коки да се угледаат вашите воџи. И ние и вие сме имале одлични изданија, само што вашите изданија можете да ги броите од последните 5 години, додека Комити тоа го правеле 15 години пред вас.

Се мани се наоѓаат кога се Комити во прашање. Од ваму се читало од онаму не, па како сакаш странично да се прочита бе лепи?
Може ли да прочиташ парола ако си во ист ред со нејзе? Дали исто ќе се читаш од најгорни редови и од доле на теренот?
Зависи од кој агол гледаш така ќе се чита.
Сликано од право (како што е и вашиот клип) се чита одлично.
Прошлото дерби на кое присуствуваа и двете групи Комити имаа феноменално навивање, особено кога згрмивме после 15-те минути бојкотирање, таа јачина на навивање сите групи од Македонија да се соберете нема да ја достигнете.

Кај ти се тие 1000 луѓе што навивале со срце на клипот твој?
Или далеку е ако салата не ти е на три минути од дома?
Па се фалат имале подобра организација. Имате кога сте 100 души на трибина +50 ради поставеноста околу влезовите која визуелно ви ја зголемува бројката. Немаме ние сјајна организација ама оди во нагорна линија. Групата смени целосно раководство, се работи одлично и нормално дека не може се да биде најсјајно одеднаш.

Сум ви го прочитал вашиот форум и за исти работи плачете како и нас. И вие не смеете ништо да им речете на фаците што се по 35-40 години. Сакале гага маици, не седеле со вас на трибина итн :)
Исти курац кај нас, тие што стојат горе се некои постари фаци кои за жал се навивачки заостанати некаде во 90-тите.
Како викавте, кога ви бил последниот организиран состанок во групата? :)
Податок кој стварно покажува дека организацијата ви е на највисоко ниво.

Не се лажи себеси, сите групи опстојуваат ради група помлади поединци кои работат 24/7 за доброто на групата, на трибина на дерби одат уште еден куп изгубени фаци покрај оние 200-300 души што групите ги имаат како реална бројка на навивачи, дечишта и изгубени фаци кои одат со глава во ѕид иако врска немаат и имаш уште стари фаци од 90-тите кои мислат дека е уште времето на Ѕинго. Ниту ние сме понапред ниту вие, ниту било кој друг.
Сите се тиња, со мое мислење дека нашето време допрва престои, вие некако дојдовте до врвот и од тогаш ништо ново, само стагнација и огромен пад во бројката.

I neutralen sum, od ohrid sum, simpatizer na mzt, ne sum clen na niedna grupa. Idam na utakmici kaj sto mozam da stignam zosto studiram vo skopje. I sve iskreno ti kazav kako izgledase toa od moi oci. Za koreografijata se napnavte ,a takva ista izvadile nekoj pred 3 godini i toa vo sala. So kolding toa so rotirackite kartoni ne e isto i slozuvalka (da ne se lazeme).
Da na derbi pak ke bidat 1000 lugje, kako i vie na derbi, a na obicni utakmici 200-300.
Sve drugo sto si pisal prasaj gi femili, nemam jas sto da zboram za nivnite vnatresni problemi, koga ne sum del od niv.

Pa koj do sega sakal da ni gostuva ? Bidi malce realen ne se glupiraj posto cesto ti se slucuva dokazajki kolku si "pameten" da ispadnes glup ko clenot na fa sto dosol kaj vas a ne navival :D
Sleduva play-off'ot, slobodno neka pobarat fa karti ti garantiram deka ke im davame (ako se igra vo kale, posto vo cair salata momentalno ne e za gostuvanje)
100 gram meso, cel svet go vrti :icon_mrgr:
Ајде баш ќе видиме...
За првиот меч меѓу Лирија и Вардар за кои вие требаше да бидете домаќини али во последен момент од икс причини ставија да сте гости, на Комбат им беше забрането присуство во сала уште недела дена претходно.
На Комбат не им беше дозволено присуство ниту во Гевгелија, ниту во Кавадарци па ниту кај тим од типот на Карпош Соколи, така да не ми кажувај колку е тешко да се издејствува гостување во лигава. Не молби, ништо не помага.
ЦПБ гостуваа кај Кумани пошто се блиски по партиска линија и постојано си даваат гостувања. Кумани ги пуштија во Градски парк и кај браќата нивни Ајдуци во Струмица.
Никакво друго организирано гостување не е остварено.
Комбат гостуваа кај ЦПБ со дозвола од ЦПБ по претходно остварениот контакт.
Што значи дека за да им се даде гостување кај вас, морало да бидете во контакти на ниво на групите пошто годинава на друг начин ниедно организирано гостување не е остварено.
А тоа само по себе е најголем минус за ЦПБ.

siti-park-bojs1.jpg

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ајде баш ќе видиме...
За првиот меч меѓу Лирија и Вардар за кои вие требаше да бидете домаќини али во последен момент од икс причини ставија да сте гости, на Комбат им беше забрането присуство во сала уште недела дена претходно.
На Комбат не им беше дозволено присуство ниту во Гевгелија, ниту во Кавадарци па ниту кај тим од типот на Карпош Соколи, така да не ми кажувај колку е тешко да се издејствува гостување во лигава. Не молби, ништо не помага.
ЦПБ гостуваа кај Кумани пошто се блиски по партиска линија и постојано си даваат гостувања. Кумани ги пуштија во Градски парк и кај браќата нивни Ајдуци во Струмица.
Никакво друго организирано гостување не е остварено.
Комбат гостуваа кај ЦПБ со дозвола од ЦПБ по претходно остварениот контакт.
Што значи дека за да им се даде гостување кај вас, морало да бидете во контакти на ниво на групите пошто годинава на друг начин ниедно организирано гостување не е остварено.
А тоа само по себе е најголем минус за ЦПБ.

Znam deka ne si clen na Combat zatoa ti kazuvam prasaj gi niv kako im e pri site ovie zabrani ? Na prviot mec togas ni ne znaevte za koj vardar ke navivate ne me zezaj ! Ne bevte sigurni dali za vardar apave, dali za vardar od vtora liga, ili pak za nekoj si drug vardar !
Sleduva pley-off ot, na site grupi ti garantiram deka ke im se nudat karti za vozvrat i nie da dobieme karti na nasite gostinski natprevari. Sega padna cpb (ne deka imame bilo sto so niv no taka ispadna), naredni koj znae koi ke bidat mozebi fa, ili pak kumani, za nas ke bide isto, site sto ke sakaat da gostuvaat neka dojdat vratite im se otvoreni ! Sakame da dokazeme deka zabranata za gostuvanja e najlosiot poteg sto moze edna federacija da napravi, bilo kakva i da e taa ! Ne sme nie krivi sto na dzandarite im e najlesno da zabranat gostuvanja i da sedat doma !

Ako terame po ovoj nacin, ne e daleku derbito vardar - shkupi, i bidi iskren dali ke bese derbi ako ne ke bevme 2ta grupi na tribina ?

I Gorcevci kako bozem najgolemi patrioti im pruzija raka na sverceri ?
Za ovoj kaceniov na sipka vekje sve e jasno, pogolem profiter nema vo drzavava.

вистинските Ѓорчевци навиваат за друг клуб,а овие да ги прашам па ќе ти кажам.Додуша ни ме интересира,ни ги перцепцирам дека постојат,сликата ја стаив поради “воџата“

вистинските Ѓорчевци навиваат за друг клуб,а овие да ги прашам па ќе ти кажам.Додуша ни ме интересира,ни ги перцепцирам дека постојат,сликата ја стаив поради “воџата“

Da, ali 1060 go drzat gjorce, a momentalno se i glavna podgrupa na cpb

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom