Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Izvini ne sum vikipedija pa i sliki da ti stavam, ako si navivac znaes za sto zboram, nema da vi crtam ovde. Ili mozebi stana navivac pred 1-2 godini i ne se sekjavas na takvi momenti.
jas sum od ohrid pa pratam poveke od tebe......
Другар иди други да лажеш бе, од ФА ништо вакво не излегло и не трескај ќе ти се смее народ. Ние вакви кореографии правевме и со Колдинг пред 3-4 години.

Прекинувам со дискусијава зошто е смешна.

I toa pazi na video izgelda podobra od 20 metri videna. Neka stavat komiti video od sever da vidime kako izgledase koreografijata. Bukvite V i A poslem 20 sekundi im tekna da gi krenat..

http://www.youtube.com/watch?v=sby7w2f1_Cc
Почеток на видеото другар :)
:pos::pos:
Ова го споредуваш со нашата кореографија ? :eek: Сала со 500 навивачи и стадион во еден блок 300 навивачи т.е. 6 блока по 300 каде што собира? Башка лесно е со картончиња порачани од фабрика и наместени. Нашата кореографија е со најлони, а не картони. Детски муабети ни е тифо сценава.

:pos::pos:
Ова го споредуваш со нашата кореографија ? :eek: Сала со 500 навивачи и стадион во еден блок 300 навивачи т.е. 6 блока по 300 каде што собира? Башка лесно е со картончиња порачани од фабрика и наместени. Нашата кореографија е со најлони, а не картони. Детски муабети ни е тифо сценава.
Готово,нема споредби со вас,најбоље сте...
И мислам дека вчера бевте едно 2800 а не 1800 :)

Vie da ne gi delevte najloncinjata na fontana ? ne se pravi budala be, jasnoe e deka kartonite/ najlonite se ostavaat na tribina, naredeni i koga ke dojdat navivacite istite se krevaat. VO salava imase preku 1000 lugje koi NAVIVAA od srce. A ne kako vas sega 1500 dusi ne se slusa osven vo 2-3 navrati koga dojda ckembari i koga ja krenavte koregrafijata.[DOUBLEPOST=1394485595][/DOUBLEPOST]Da ja pravea so kartoni ke vikaa deka so kartoni e potesko da se slozi... So komiti da se raspravas e isto kako na glup covek da mu objasnis

FA koga vadea vakvi korografii (slozuvalka) i toa vo sala, komiti sobiraa hrabrost da pomislat na takva. Iskreno od sever koreografijata izgledase uzas, moze od kaj ckembari da se citalo malce podobro, (kolku podaleku tolku podobra vizuelna slika ti se stvara.)
Ckembari pomalce se slusaa zosto bea svrteni prema jug, a komiti prema sever pogolemiot del. Lani bev na juzna i mozam da kazam deka ckembari gi nadvikaa komiti poveke od pola utakmica.
Пиши на јутјуб, РК Вардар- КИФ Колдинг Комити, да видиш, кога Комити правеле вакви корегорафии, и как обе вака од ниакде ми ги спомнуваш МЗт, излеа дека никој не ви обрнува внимание, и ајде сеа сами ќе пробате да се рекламирате.

Како прво додека стоев таму, само слушав некој идиоти како се дерат ми вика ако не пеам боксови кје летале незнам што, ја некев да се расправам и се тргнав на страна, кај нас нема такви КУРТОНИЈАДИ... него имаме Ултрас култура :)
Да не сакаш да те моли ебате тоа шминекрот, за ти да почнеш да пееш, требало и да ти лупне некоја чим не си пеел, ама после проблемите идеме со брзи чекои напред, така да кај и да е, пак осеќам ќе се врати шамарањето за тие што ќе пробуваат да изиграваат мангупи на запад и да прават глупсоти или да не пеат.

Shvercerat live preku stream
Lirija - Rabotnicki na Pod Kale
Како ве пуштиле позади кош?
На Комбат престанаа да им даваат да седат таму, пошто се случуваше да се тресе кошот и кошаркарите се жалеа дека не можеле да погодат :pos:

Пиши на јутјуб, РК Вардар- КИФ Колдинг Комити, да видиш, кога Комити правеле вакви корегорафии, и как обе вака од ниакде ми ги спомнуваш МЗт, излеа дека никој не ви обрнува внимание, и ајде сеа сами ќе пробате да се рекламирате.
Што има исто во таа кореографија и оваа со 1997?

Што има исто во таа кореографија и оваа со 1997?
Па ни таа 1997, нема никаква врска со оваа нашата од вчера.
Вас никој немаше да ве спомне, сами се испомешавте тука, не знам што ви е филмот, ете ви ги цпб, тепајте се, кршете си глави што сакате правете. Не он ќе кажува как отребале да се понашаат воџите, другион да кажува кој какви корегорафии правел, а се коемнтира за вчерашното дерби.

Vie da ne gi delevte najloncinjata na fontana ? ne se pravi budala be, jasnoe e deka kartonite/ najlonite se ostavaat na tribina, naredeni i koga ke dojdat navivacite istite se krevaat. VO salava imase preku 1000 lugje koi NAVIVAA od srce. A ne kako vas sega 1500 dusi ne se slusa osven vo 2-3 navrati koga dojda ckembari i koga ja krenavte koregrafijata.[DOUBLEPOST=1394485595][/DOUBLEPOST]Da ja pravea so kartoni ke vikaa deka so kartoni e potesko da se slozi... So komiti da se raspravas e isto kako na glup covek da mu objasnis
Чекај бе друже нели ти не беше од ФА, неутрален гледач беше? Некако се ти знаеш за секоја можна група по нешто. И се некако за ФА збориш во суперлативи, а сите други не чинат.
Нели им забранивте на вашите членови да коментираат на кајгана, пошто секакви фаци тука коментирале? :D
Навивале 1000 души од срце, јака муда. Ако вчера не сме имале добро навивање, не значи дека секогаш било така. Колку пати сте биле боранија жива, кога плачевте како сте немале лидер, како сте требале на свинскиот Коки да се угледаат вашите воџи. И ние и вие сме имале одлични изданија, само што вашите изданија можете да ги броите од последните 5 години, додека Комити тоа го правеле 15 години пред вас.

Се мани се наоѓаат кога се Комити во прашање. Од ваму се читало од онаму не, па како сакаш странично да се прочита бе лепи?
Може ли да прочиташ парола ако си во ист ред со нејзе? Дали исто ќе се читаш од најгорни редови и од доле на теренот?
Зависи од кој агол гледаш така ќе се чита.
Сликано од право (како што е и вашиот клип) се чита одлично.
Прошлото дерби на кое присуствуваа и двете групи Комити имаа феноменално навивање, особено кога згрмивме после 15-те минути бојкотирање, таа јачина на навивање сите групи од Македонија да се соберете нема да ја достигнете.

Кај ти се тие 1000 луѓе што навивале со срце на клипот твој?
Или далеку е ако салата не ти е на три минути од дома?
Па се фалат имале подобра организација. Имате кога сте 100 души на трибина +50 ради поставеноста околу влезовите која визуелно ви ја зголемува бројката. Немаме ние сјајна организација ама оди во нагорна линија. Групата смени целосно раководство, се работи одлично и нормално дека не може се да биде најсјајно одеднаш.

Сум ви го прочитал вашиот форум и за исти работи плачете како и нас. И вие не смеете ништо да им речете на фаците што се по 35-40 години. Сакале гага маици, не седеле со вас на трибина итн :)
Исти курац кај нас, тие што стојат горе се некои постари фаци кои за жал се навивачки заостанати некаде во 90-тите.
Како викавте, кога ви бил последниот организиран состанок во групата? :)
Податок кој стварно покажува дека организацијата ви е на највисоко ниво.

Не се лажи себеси, сите групи опстојуваат ради група помлади поединци кои работат 24/7 за доброто на групата, на трибина на дерби одат уште еден куп изгубени фаци покрај оние 200-300 души што групите ги имаат како реална бројка на навивачи, дечишта и изгубени фаци кои одат со глава во ѕид иако врска немаат и имаш уште стари фаци од 90-тите кои мислат дека е уште времето на Ѕинго. Ниту ние сме понапред ниту вие, ниту било кој друг.
Сите се тиња, со мое мислење дека нашето време допрва престои, вие некако дојдовте до врвот и од тогаш ништо ново, само стагнација и огромен пад во бројката.

Па ни таа 1997, нема никаква врска со оваа нашата од вчера.
Вас никој немаше да ве спомне, сами се испомешавте тука, не знам што ви е филмот, ете ви ги цпб, тепајте се, кршете си глави што сакате правете. Не он ќе кажува как отребале да се понашаат воџите, другион да кажува кој какви корегорафии правел, а се коемнтира за вчерашното дерби.
Алоо ја само го стаив видеото од кораографија што ја кажа интегрален..
Најбоље ке биде да се стави крај на дискусијата тука...[DOUBLEPOST=1394487484][/DOUBLEPOST]Патем јас и 2-3 други што беа со мене рековме дека добро изгледа кореографијата,само дека В и А не се гледаат баш најбоље...
Незнам што се запаливте толку за џабе :)

Патем јас и 2-3 други што беа со мене рековме дека добро изгледа кореографијата,само дека В и А не се гледаат баш најбоље...
Незнам што се запаливте толку за џабе :)
Многу мудрува Интегралецот, и не само овојпат, секогаш како божем прашува нешто од страна, како божем не е запознаен со ситуацијата и се само да се оцрнат Комити :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom