How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Маршал конечно се средил во последните 2 сезони. Пред тоа се беше направил свинче , особено во 6тата сезона непрепознатлив беше. Можда не сте приметиле ако ги гледате со години , но јас ги изгледав сите сезони континуирано за 20тина денови и сите се исти , само неговиот изглед варираше. :)

Серијава само ради Лили/Алисон Хениган ќе ми фали,последнава епизода беше мачилиште :facepalm:

Последно уредено од модератор:
Башка сеа прочитав дека има теорија дека мајката уствари цело време е мртва, па овој им раскажува затоа како ја сретнал.
И што? 9 години влечење на приказна, за на крај да излезе дека наместо да им збори повеќе за мајка им, тој збори колку жени мувал, да му се сневиди...
Под услов теоријата да е точна.

Башка сеа прочитав дека има теорија дека мајката уствари цело време е мртва, па овој им раскажува затоа како ја сретнал.
И што? 9 години влечење на приказна, за на крај да излезе дека наместо да им збори повеќе за мајка им, тој збори колку жени мувал, да му се сневиди...
Тоа ако се случи, серијава е прав пример како нешто од урнебесна комедија може да стане меланхолична драма во 3-4 сезони.

Тоа ако се случи, серијава е прав пример како нешто од урнебесна комедија може да стане меланхолична драма во 3-4 сезони.
Ама искрено не ја гледам поентата на своите деца наместо да им зборува повеќе за времето кои го поминал со мајка им, да зборува за random типки кои ги мувал, нормално под претпоставка дека теоријата што ја прочитав е точна.
Тогаш поише логика има да се вика. How I bangged other chicks before I met your mother.

Мене ми беше сумливо што во (прет)последнава епизода, Тед праша "Која мајка не би присуствувала на свадбата на ќерка си?", и и Тед и мајката се расплакаа. Според тоа - да, логично би било или мајката да умира, или ќерка им, што сметам дека е помалку веројатно.

Не ја сфаќам логиката зошто се теориите дека тој им раскажува на децата дека мајката умрела,тоа што се потресоа и двајцата кога спомнаа за присуство на мајка на свадба ме наведува дека или мајката на тед или мајката на невестата не успеала да присуствува на свадбата....

Последно уредено од модератор:
Не ја сфаќам логиката зошто се теориите дека тој им раскажува на децата дека мајката умрела,тоа што се потресоа и двајцата кога спомнаа за присуство на мајка на свадба ме наведува дека или мајката на тед или мајката на невестата не успеала да присуствува на свадбата....

Oн не им раскажува дека мајката умрела. Децата знаат дека мајка им е умрена, само он им раскажува како ја запознал како едно потсеќање на неа и како ебел други.

И после има повеќе смисла за Робин да бидe "тетка Робин", ако не им успее тоа со Барни

глупости бреј xD

Теории ли се теории....
Крејзи, целата поента на насловот на серијата е тоа - Како ја запознав мајка ви. Значи синоним на нешто како „у мое време“.

Зошто би плачеле и Тед и мајката ако мајката на еден од нив не присуствувала?

Јас ќе плачам ама не гледам зошто маж ми би плачел?
Од кај да знам,може од сочувство ? Незнам зошто плачеа и двајцата не ми беше јасна таа сцена знам спомнаа дека нешто мајка присуство на свадба ова она и почнаа да плачат........глупи ми се тероиите за сега и не верувам дека ќе се остварат,посебно тоа дека мајката е мртва.

Ќе видиме,само знам дека само да заврши веќе еднаш серијава,налет,мада после ќе ми фали,сепак толку години гледање. Ме интересира која ќе биде мејнстрим хумористична серија после оваа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom