Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е мајмуни едни, ја кога ви викав дека ќе стане пи*кетина, вие Марџери.
п.с.
Our ravens tell us a new GoTSeason4 trailer will air before this Sunday's True Detective finale.
мислев на делот "кај што ти збореле".Книгите ги читам само до каде што е серијата стигната. Она што го пишав е лична претпоставка, не е спојлер.
мислев на делот "кај што ти збореле".
Не знам зошто web-dl верзиите ми се чини дека се со подобар квалитет од блуреј. Ќе јас изгледам сега пак по 3-4 пат сезона 3
На цел екран се сите web - dl, hdtv 720p и блуреј. Проблемот со блуреј ми е што треба да конвертирам аудио за на ТВ бидејќи LG не подржува DTS.Deka na pc? Oti obicno web-dl se na cel ekran, za razlika neli... na tv, kvalitet e osetliv.
Abe uste eden mesec a? Oh boy. :3
За повеќето работи ми се чини дека времето лета, а за чекањето на ГоТ како да стои во место. Феноменален трејлерНов трејлер
Имаш тема за книгитеЈа исчитав првата, A Clash of Kings сигурно ќе ја исчитам за недела-две и сеа first world problems ме мава, дали да ја исчитам целосно A Storm of Swords или да си гледам 4 сезона? Или да ја исчитам до пола, па да гледам па да читам. Или...![]()