Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
made.jpg

Ако ви текнува кога дебелиот реши да остане, па и даде поклон на Аира на заминување

Да ја провериш во "The Thirteenth Tale' каква е :). Слушнав прекрасни впечатоци.
Го симнувам - баш ќе го гледам :) Инаку во Game of Thrones mi e „турни ме да кинисам“, сестра и ми е лик ипол ова ко изгубено :P

Го симнувам - баш ќе го гледам :) Инаку во Game of Thrones mi e „турни ме да кинисам“, сестра и ми е лик ипол ова ко изгубено :P
а каква да биде на 13 години? Арја и Сноу го имаат генот на Старк, исклучоци се, Санса, Роб, Брен и Рикон се noble, генот на Тули. Кејтлин доаѓаше од таква благородна куќа, не можат сите деца да се воини на Старк.

Воџата на Team Sansa уште нема искоментира :cautious: @ElNinho Остај го Чави бе.

Е мајмуни едни, ја кога ви викав дека ќе стане пи*кетина, вие Марџери.

п.с.

Our ravens tell us a new ‪GoTSeason4‬ trailer will air before this Sunday's True Detective finale.

Последно уредено:
а каква да биде на 13 години? Арја и Сноу го имаат генот на Старк, исклучоци се, Санса, Роб, Брен и Рикон се noble, генот на Тули. Кејтлин доаѓаше од таква благородна куќа, не можат сите деца да се воини на Старк.
Или барем така се презентирани на почетокот.
Мене Sansa највеќе на Ned ме потсетува, наивноста и се тоа. Идеите што ги има за честа, витештвото, копија на Ned. После тоа Robb, па Jon се како него.
Колку често се критикува Sansa за тоа што и веруваше на Cercei во прва сезона, а се занемарува тоа што Ned буквално го направи истото тоа.
Arya воопшто не е како Ned, многу повеќе Catelyn ја гледам во неа. Со тоа разлика што Arya е child soldier, ама карактерот и е наследен од мајка и.

Sansa е многу поинтересна како лик отколку Arya, барем за мене. Easily top 3.

Еве кој ќе биде на тронот на крајот на серијата :)

BiLQ9s0IUAAf_V8.jpg

@Шкорпион ти го избришав постот, no book talk тука, служи се само со информации што биле досега во серијата презентирани.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom