Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко би реко - бомбона
Ко би реко - бомбонаА каква смотана улога има...
Го симнувам - баш ќе го гледамДа ја провериш во "The Thirteenth Tale' каква е. Слушнав прекрасни впечатоци.
а каква да биде на 13 години? Арја и Сноу го имаат генот на Старк, исклучоци се, Санса, Роб, Брен и Рикон се noble, генот на Тули. Кејтлин доаѓаше од таква благородна куќа, не можат сите деца да се воини на Старк.Го симнувам - баш ќе го гледамИнаку во Game of Thrones mi e „турни ме да кинисам“, сестра и ми е лик ипол ова ко изгубено
![]()
Арија е многу помала. Зборував за ликот дека не ми се допаѓа, али мора некој и тоа да го глуми, нели?а каква да биде на 13 години?
се едитирав, види гореАрија е многу помала. Зборував за ликот дека не ми се допаѓа, али мора некој и тоа да го глуми, нели?![]()
Воџата на Team Sansa уште нема искоментира@ElNinho Остај го Чави бе.
Или барем така се презентирани на почетокот.а каква да биде на 13 години? Арја и Сноу го имаат генот на Старк, исклучоци се, Санса, Роб, Брен и Рикон се noble, генот на Тули. Кејтлин доаѓаше од таква благородна куќа, не можат сите деца да се воини на Старк.