Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Намерно му прават вака на Даниел, и претходната и оваа емисија, само колку да не победи и да излезе. А вечерва очигледно е или Маид или Даниел ќе излезат, не ми се верува Илма да ја извадат.

Е воа гомно колку ме иритира тоа е чудо, бричот не ме иритира како воа педеров што ме иритира...:sick:

Добро е, имало и полошо од Даниел вечерва

Sent from my Тушот од WC using Tapatalk 2

А може јас да ја промовирам песната за Кокичето, од второ одделение?
А бе ајде... што толку го форсираат овој, кога убаво си излезе?

Ми се свиѓа што скоро во секоја тема за време на Х Факторов има манијакални коментари за водителкава, бекстејџовкиве,Емина,Илма... #XXXFactor

Вечерва испаѓа еден од Маид или Тамара.. Зошто? Затоа што сите ментори треба да имаат претставник во финале, аналогно на тоа остануваат Доктори и Лукијан.. Илма води со број на гласови и сигурно е далеку пред Тамара... Од друга страна Даниел е македонец а македонец мора да има во финале.. Така да, ќе видиме Маид или Тамара.

Ако се рачуна кој излегува според тоа како испеале вечерта, онда Даниел треба да излезе. Али со оглед на тоа како Тамара пееше прошлиот лајв, а ни во двобој не беше, сигурен ви е Кајмакот.

Ја би Лукијан да излезе - Емина ќе се убие од плачење, а можда и у несвест ќе падне, никад не се знае со нејзе. У секој случај, ќе има некоја драма :pipi:

какво ебање држи ова водителката..
Не знам дали ја знајш кога беше водителка на љетечи старт или како и да беше

328734_ana-mihajlovski-01rasfoto-zoran-loncarevic_f1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom