Миланка пеер...moneyball со том круз?
Ех, у денешно време тоа е најмал проблем. Имаш надградби кои изгледаат подобро од природна коса.Моментот кога уживам во реклами за Bobopedic! Priceless!
Барем не гледам реклами за Фатмаѓул.[DOUBLEPOST=1393806786][/DOUBLEPOST]А како Џенифер Лоренс планира да ја глуми Кетнис Евердин во четвртиот Hunger Games со кратка коса?![]()
Мамини синчиња се скоро сите.2 прашања:
-зошто овој дошол со мајка му?
-зошто гледате на Шител?![]()
Е, сезонски. Нив ми иде да ги кренам на клоци...Нема поголем обожавател на Лео од мене во државава и јас кажувам дека Метју ќе земе, колку и да ми го крши срцето тоа.
Остај ги тие сезонски обожавателки, тие не се рачунаат. Да ми го видиш тајмлајнот на Фејсбук секој жив човек што го имам на ФБ или ми прати по ПП нешто за Лео или ми постираше нешто за него на ѕид. Ѕидот деновиве ми е џоа фан страна на Лео...![]()
И мене. Таквите ставаат дамка на нас, вистинските обожаватели.Е, сезонски. Нив ми иде да ги кренам на клоци...![]()
Метју главна, Лето споредна, Бланшет главна женска...овие се најсигурни според мене.Кажете шо да уплатам за Оскариве, имам нешто ситно на нет.![]()
Стај Миланка дека ќе се побрка со глумците и насловите на филмовите уште едно 10 пати.Кажете шо да уплатам за Оскариве, имам нешто ситно на нет.![]()
Најјака е оваа рекламата за кредитов за вработени, невработени, пензионери, студенти што зафаќа пола екран. Онака пушташ Сител и глеаш пола Џејми Фокс.And the Oscar for Best Foreign Language Film goes to.... The Faith of Fatmagjul.
*дур почне ова уште 15 пати реклами за серииве ќе дадат.