C
cige
Гостин
Во што?Незнам што лошо гледате во Сара Мејс..... најдобра е, а и одлично игра во Танц со sвездите
Баш од таквите плукања по секој нов што ќе излезе немаме пеачи и поп музиката оддамна си заминала од кај нас![]()
Во што?Незнам што лошо гледате во Сара Мејс..... најдобра е, а и одлично игра во Танц со sвездите
Баш од таквите плукања по секој нов што ќе излезе немаме пеачи и поп музиката оддамна си заминала од кај нас![]()
Ко црнче на цреша, ко будала во кредит .....музикава нејзина не е мој филм, ама би и нарипал ко да е.![]()
ко глув на тапан !Ко црнче на цреша, ко будала во кредит .....
ко глув на тапан !
Тоа и е заштитен знак.Мене ме интересира што е со неартикулираните звуци на почетокот од песнава ?
Значи секогаш кога ќе ја слушнам туѓ срам ме пука.
Девојкава е феноменална. Конечно да слушнам пеење во македонска песна, а не само врискање. Одличен глас и одличен правец во музиката, да има барем уште десеттина како неа нема да имаме потреба да слушаме странска музика. Искрено се надевам дека ќе продолжи во овој правец.
Не.А неартикулираните звуци и гласови кои што ги испушта не ги сметаш за врескање?
![]()
Значи женската дека има и глас и стас -има. Лично нејзиниов жанр на музика не го разбирам ама ич и не ме бендисува ,ама за тоа дека е оригинална и своја - немам коментар.А неартикулираните звуци и гласови кои што ги испушта не ги сметаш за врескање?
![]()
Ме потсети на Блажето Клаус и неговата петичкаШто прво забележуваш кај момците?
Ноктите на нозете.