Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:cuc::pipi::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

Абе човече немој вака да се бламираш,нема смисла.
Да не го имаш помешано со Тимошчук или со Прањич случајно.:cautious:
Како се бламирам.

Лани не играше пола сезона поради повреда, оваа сезона го загуби статусот првотимец.

Да не се разбереме погрешно јас сум фан на Крос, ама тој Крос што беше на почетокот на минатата сезона и таа пред неа

Фали и Клоп, според анкетата на Спорт.ес 52% од читателите гласале за германецот додека на второ место се наоѓа Луис Енрике.

Според мене сите овие ‘бомба‘ вести у последно време, почнувајќи од трансфери на играчи па се до смена на тренерот и имиња на евенталната замена се со една причина а тоа да се тргне вниманието од срамот кој го зафати Барса

Како се бламирам.

Лани не играше пола сезона поради повреда, оваа сезона го загуби статусот првотимец.

Да не се разбереме погрешно јас сум фан на Крос, ама тој Крос што беше на почетокот на минатата сезона и таа пред неа

Bez ljutenje,ama ti definitivno ne znaes sto zboris.

Lani se povredi na natpevarot protiv Juve 1/4 ,do togas standard prva postava.

Sezonava najstandarden prvotimec,kaj si videl deka go izgubil statusot prvotimec?

Kroos od godina vo godina se pojak i pojak e,toa go dokazuva i poslednive natprevari a voedno cela sezona rastur pravi.

Mozebi te buni toa sto Thiago igra nonstop,no Kroos igra ponapred taka da Thiago i Kroos ne konkuriraat za ista pozicija.

GK: Тер Штеген, Пинто
DF: Дани, XXX(десен бек), XXX, XXX(два нови стопера), Маске, Бартра, Алба, Адриано
CM: Бускетс, Сонг(или нов ДМ), Чави, Иниеста, Цеск, Рафиња
AT: Меси, Нејмар, Педро, Санчез, Тељо, XXX(нов напаѓач)

Штеген
Алвеш-Пике-Данте-Алба
Буски
Крос-Иниеста
Меси
Агуеро-Нејмар

Кога веќе си правиме филмови :pipi:

На 5ти април конечно ќе се одлучи судбината на Ноу Камп
8enu2e3u.jpg
Ова е за промена на името? Ако е за тоа, очај, и нас истото ќе не снајде.. Coca Cola Bernabe! :facepalm:

Штеген
Алвеш-Пике-Данте-Алба
Буски
Крос-Иниеста
Меси
Агуеро-Нејмар

Кога веќе си правиме филмови :pipi:
Иако е малце постар Данте, би било супер да се донесе и плус нема да кошта многу (y)
А Цесц го нема во тимов?:(

Ова е за промена на името? Ако е за тоа, очај, и нас истото ќе не снајде.. Coca Cola Bernabe! :facepalm:
Референдумот е дали да се гради нов стадион или да се реновира овој.

Јас мислам дека како и да е името на стадионот ќе се смени, веројатно Qatar Airways Camp

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Me gusta
Untitled.jpg[DOUBLEPOST=1393529485][/DOUBLEPOST]Халилович со неговите 2 гола ги спаси Динамо од пораз(y) Изгледа работата е при крај со детево

Последно уредено:
Me gusta
Прегледај го приврзокот 85426[DOUBLEPOST=1393529485][/DOUBLEPOST]Халилович со неговите 2 гола ги спаси Динамо од пораз(y) Изгледа работата е при крај со детево
Готово е мислам 9 милиони и бонуси кои мислам дека до 5 милиони може да догураат.
Малиов има заебан карактер и малце е вивнат во облаци.Сепак ми се свиѓа како реагира на критиките и на тоа што го седнаа на клупа и не го викнаа за ниту една репрезентација. Сите очекуваа да потоне после тоа он се враќа со гол и 2 асистенции.Уствари сам на Динамо му донесе 4 бода последните 2 утакмци.

Иначе овој ми е омилен негов гол

Какви деца....Ковачиќ асистенција до Халиловиќ.....штета што си одат толку рано.

Гледам многу од вас обожаваат Фудбал менаџер, еве и јас да се избацам со тим
----------------------------Тер Штеген-----------------------------
-------------------Пике----------------Фертонген-----------------
---Дани---------------------------------------------------Алба-----
------------------------------Бускетс--------------------------------
-----------Гундоган--------------------Иниеста------------------
----------Меси-------------------------------Нејмар---------------
---------------------------Л.Суарез---------------------------------
Остатокот од тимот : Реина, Сања, Бартра, Јаја Туре, Маскерано, Адриано, Рафиња, Денис Суарез, Чави, Санчез, Педро, Деулофеу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom