Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не се надевајте многу на Атлетико. Се знае како може Барса да освои Ла Лига оваа година. Да иде и да ги тепа Мадрид на Бернабеу. Само што со ваква форма малку тешко...

Просто кажано за да станеме шампиони треба до крајот се да тепаме, симпл ес дет

ateltiko nitu mala sansa nema protiv real,ednostavno se uste nemozat da se sprotistavat protiv real
a so vakva igra nisto cudno i real da ne plesne so 2 3 gola

Според мене, ќе биде штета доколку Пујол си замине. Подобро да се повлече од играњето и да му се даде да тренира некои од јуниорите во клубот, отколку да носи некој друг дрес... и плус пред 1 година потпиша договор до 2016та.

Сериозно мислам дека Атлетико ќе ги плеснат Реал на Калдерон, се надевам нема да завршам во некој потпис од фан на Реал со ова. Имаат Атлетико квалитет и доволно време да се спремат, не играат цела недела додека Реал има утакмица во ЛШ. 2:0 доста е, ќе се вратиме повторно на врвот.

Barcelona don't plan to sign a big name at centre back this summer. The objective is a young player who should cost maximum 30M. [sport]

Ова big name не го видов, уште не сум ги отворил очите, инфаркт ќе ме фатеше :pos:

Лапорт играчиште е од Атлетик, години нема многу ама подобар стопер одамна не сум видел на негови години. Тој и уште еден да се купи, моја најголема желба е Мусачо од Виљареал. Сонг да се продаде, не можам повеќе да го гледам и Маскерано да се врати на неговата позиција ДМФ каде е и најдобар. Пике, Бартра, Мусачо и Лапорт, ( тука да биде и Маскерано ) подобро не можам да замислам.

Со Тер Штеген изгледа сигурна е работата

29edcb00-854e-11e3-88f5-7054d21a8f10.gif

Мангала и Тер Штеген се доста за во одбрана.

Уште Гундоган да им го собереме на Борусија и Чави може да се спрема за пензија.

Абе Макскерано мора да се продаде, и Бускетс и Сонг да се продадат он па ќе игра штопер. Таа позиција ја игра веќе 5та - 6та сезона. Нас ни треба еден млад надежен и еден искусен. Мангала и Видич пример, заедно со Пиќе и Бартра ќе беа одлични. Ама знаеме дека 2 нема шанси и Маскерано да се продаде исто така нема шанси, па затоа џабе пишувам.

Средњаци не ни требаат, за догодина ќе ги имаме Бускетс, Чави, Иниеста, Цеск, Рафиња, можеби и Сонг(ако не си замине).
На лето треба да си заминат Монтоја и С.Роберто.
Треба да се донесе 1 страничен(десен) бек, 2 стопера и еден шпиц напаѓач.

Ама веројатно ништо од ова нема да се случи.

Јас не би сакал Маскерано да се продаде,иако не му природна позиција таа што ја игра,корисен е во тимот.Некако да може Крос да се донесе ке биде лудило.Се на се не ни теба некоја голема промена,(еден или двајца стопери,КРОС :cool: и напагач-немам против да дојде некој од и калибарот на Виктор Ибардо)

Јас не би сакал Маскерано да се продаде,иако не му природна позиција таа што ја игра,корисен е во тимот.Некако да може Крос да се донесе ке биде лудило.Се на се не ни теба некоја голема промена,(еден или двајца стопери,КРОС :cool: и напагач-немам против да дојде некој од и калибарот на Виктор Ибардо)
Крос речиси 2 сезони е очаен, сега одигра еден совршен меч против Арсенал и пола европа фрла пари за него.

Им го дадовме Тиаго ефтино, сега парите дупло да им ги вратиме за Крос. Не фала!

На 5ти април конечно ќе се одлучи судбината на Ноу Камп
8enu2e3u.jpg

Крос речиси 2 сезони е очаен, сега одигра еден совршен меч против Арсенал и пола европа фрла пари за него.

:cuc::pipi::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

Абе човече немој вака да се бламираш,нема смисла.
Да не го имаш помешано со Тимошчук или со Прањич случајно.:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom