UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Одам според досегашното во четврт ги сакам овие

Дортмунд -Барса
Атлетико - Олимпијакос
ПСЖ - Челси
Баерн - Реал

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802

Дортмунд -Барса
Атлетико - Олимпијакос
ПСЖ - Челси

Баерн - Реал

Атлетико - Челзи
ПСЖ - Олимпијакос

и у полуфинале:

Барса - ПСЖ
Баерн - Челзи

финале:

Челзи - Барса 0-2 :D

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Како што ги местат ждрепките нема шанси Реал и Баерн во четврт финале да вкрстат

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802

Дортмунд -Барса
Атлетико - Олимпијакос
ПСЖ - Челси

Баерн - Реал

Атлетико - Челзи
ПСЖ - Олимпијакос

и у полуфинале:

Барса - ПСЖ
Баерн - Челзи

финале:

Челзи - Барса 0-2 :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пелегрини казнет 3 утакмици.[DOUBLEPOST=1393609314][/DOUBLEPOST]Пелегрини казнет 3 утакмици.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

"I thought we needed to build some rhythm. We have a lot of goal scoring finishers, but we hadn't been able to build up to a goal scoring opportunity. So I went in thinking I'd like to win back our rhythm, but it was harder than I imagined. The manager just told me to go out and get on the ball. And I was confident I could create opportunities if I could just get on the ball, but the ball wouldn't come my way, as we resorted to many long balls. There were so many more situations where I was available to receive the ball, but... Well, it's done and over, so what can I say.

I thought I might get an outing today. It's vexing that I couldn't contribute results, but I have to carry on day by day. My given situation isn't going to dramatically change, so I'll just keep plugging away. Whatever the situation, you've got to keep on trudging. I'm not taking it negatively. I get more freedom in the CL anyway(as opposed to league), and my abilities are more useful (in the CL). We still have the return leg. I've got a good 'image' in my mind of what we need to do to win the return leg, and we definitely have a shot at turning this around at home, so I'll prepare for that."
Жал ми е за Кагава бидејќи ненамерно или намерно му ја стагнираат кариерата т.е му ја стагнира Мојс со неговата тактика и незнаење.:(

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Ја може да се кладам дека видеово и изјавата ке се појават уште неколку пати до утре по форумиве :ROFLMAO:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Жал ми е за Кагава бидејќи ненамерно или намерно му ја стагнираат кариерата т.е му ја стагнира Мојс со неговата тактика и незнаење.:(

И ја не ја разбирам поентава на Мојс со долги топки,ко од прошлиот век да е искочен ебате...Кој нормален клуб денеска игра со таква тактика...Па Јунајтед го тренира не Миравци да му ебам.

Градење напади со долги топки у клуб како у Јунајтед е у најмала рака непрофесионално да не речам аматерски.

Он со овие играчи ако неможе да гради игра преку посед ондак ќе му требаат едно 200 милиони летово....Со Мата,Кагава,Руни ако неможеш да изградиш игра со посед ондак си наебал јако.

Сметам дека му треба време,ама веќе малце ме разочарува....

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
И ја не ја разбирам поентава на Мојс со долги топки,ко од прошлиот век да е искочен ебате...Кој нормален клуб денеска игра со таква тактика...Па Јунајтед го тренира не Миравци да му ебам.

Градење напади со долги топки у клуб како у Јунајтед е у најмала рака непрофесионално да не речам аматерски.

Он со овие играчи ако неможе да гради игра преку посед ондак ќе му требаат едно 200 милиони летово....Со Мата,Кагава,Руни ако неможеш да изградиш игра со посед ондак си наебал јако.

Сметам дека му треба време,ама веќе малце ме разочарува....
Какви долги топки бе брат, се знае тактиката на Мојс, како знаеш, топката да ја донесеш до крилата, а овие ке прават центаршут по секоја цена.
Валенсија нема погодено асален центаршут од Холокаустот, а и да ја погоди, кој да даде гол? Велбек?
Него намерно го оставаат сам, а го дуплираат Ван Перси.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Какви долги топки бе брат, се знае тактиката на Мојс, како знаеш, топката да ја донесеш до крилата, а овие ке прават центаршут по секоја цена.
Валенсија нема погодено асален центаршут од Холокаустот, а и да ја погоди, кој да даде гол? Велбек?
Него намерно го оставаат сам, а го дуплираат Ван Перси.

Па на тоа мислев....тоа се долги топки...

Таа тактика Баерн ја тераше у 2007 коа го донесе Рибери Тони и Клосе,и Рибери и Швајнштајгер играа по крила и набацуваа за Клосе и Тони...

Али многу застарена тактика е таа,у Европа не декласираа така.Тоа беше пред 7 години.

Поентата ми е дека Јунајтед не е до толку дека нема играчи да тера игра преку градени напади иако фали креативност на средината...

Али затоа може да се прилагодат Мата и Кагава на пример па они да ја дадат таа креативност на средината бар до лето кога ваљда ќе купи Мојс тоа што мисли...Плус тука е и Руни кој гледам дека игра доста поназад...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Џабе, овој нашиов не мења формација макар и 10-0 изгубил, а у 4-4-2 не доаѓа до израз тој креативец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom