UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 декември 2011
Мислења
2.384
Поени од реакции
5.538
Гледам сега highlights. Каква е оваа одбрана на шалке. Сите гола беа заради грешка во одбраната. Па миравци имаат подобра одбрана. Нападот им е добар, а ама во одбрана итно треба промени. Навивачите на шалке и на 1-6 какво навивање.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Е не бе Јуве може ебате....:icon_lol:
Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти":), a сезонава за прв пат се плашев од дебакл. Сепак беше доста неизвесно и интересно (2-1 и 2-2).

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Богами, Јуве одигра доста рамноправен двомеч со нив имајќи предвид дека Реал се вонземјани сезонава. Секогаш пред мечеви со Реал сум се потсмевал, во стилот, "абе пациенти":), a сезонава за прв пат се плашев од дебакл. Сепак беше доста неизвесно и интересно (2-1 и 2-2).

Епа сеа замисли си,што можеме па ние да им напраиме....:icon_lol:

Шала на страна,одлична сезона ќе биде ова во ЛШ!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
То је то.

90% се знаат 1/4 финалистите освен Јунајтед малце што е матна.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
За Баерн и Дортмунд немам зборови ама другите екипи од Германија се тешки мулиња.После групната фаза играчите на терен се бетер од аматери.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ОК брат, Јуве одиграа фантастично со Реал и несреќно испаднаа од групи, Баерн се мизерија и не може да им се фатат на Реал, Македонија ќе оди на европско фудбал, сред Киев сите ќе се фатат за рака во оро на мирот (Путин оровоѓа), Грците ќе не признаат под уставно а слушам и колите од годинава ќе возат на оптимизам и добра воља место на бензин.

Кога и да се паднат Реал и Баерн тоа е мега-ебано-дерби на европскиот фудбал и стварно не гледам што те тера да мислиш дека која било од овие две екипи би била изразит фаворит ако се паднат, ама ОК, нек ти биде.

C

Castiel

Гостин
абе јуве и со копенхаген имаше доста рамноправен двомеч...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
ОК брат, Јуве одиграа фантастично со Реал и несреќно испаднаа од групи, Баерн се мизерија и не може да им се фатат на Реал, Македонија ќе оди на европско фудбал, сред Киев сите ќе се фатат за рака во оро на мирот (Путин оровоѓа), Грците ќе не признаат под уставно а слушам и колите од годинава ќе возат на оптимизам и добра воља место на бензин.

Кога и да се паднат Реал и Баерн тоа е мега-ебано-дерби на европскиот фудбал и стварно не гледам што те тера да мислиш дека која било од овие две екипи би била изразит фаворит ако се паднат, ама ОК, нек ти биде.
Сакаш да дискутираме или сакаш да се караш со некој па на мене ми се закачи? Најди едно мислење од мене на форумов каде сум напишал дека Баерн е мизерија и одма го бришам акунтов од форум. Па уште триста детски глупости изнапишал после тоа, европски во фудбал, ора, и други тракатанци.[DOUBLEPOST=1393453915][/DOUBLEPOST]
абе јуве и со копенхаген имаше доста рамноправен двомеч...
...и го доби со 4-2

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Барса - Реал финале че игра незнам шо се расправате... ако не со игра, Судиите че ги дотуркаат до финале. И потивко ајде деца спија..

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
То је то.

90% се знаат 1/4 финалистите освен Јунајтед малце што е матна.
Да бе, Челзи со 1-1 се знае дека ќе одат во 1/4 финале... Не дека нема да поминат, ама не се сигурни како Реал да кажеме или Дортмунд... И јас мислам дека Манчестер може на домашен терен да победи за 1/4 финале, ама ептен тешко ќе е... а и Милан не треба да го отпишувате, 0-1 е минимална предност.

Барса - Реал финале че игра незнам шо се расправате... ако не со игра, Судиите че ги дотуркаат до финале. И потивко ајде деца спија..
Веќе колку години ги местат Реал-Барса да се во финале ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom