Како и да е ако е прашање големината на екранот,двата телефона преставуваат проблем со нивната големина,не можеш да ги пикнеш во фармерки или мал џеб ... е сега ако си гик и важно ти е за што даваш пари,тоа да добиеш,тогаш го бираш Ноте 3,како мене ..... ако си нормална личност на кого не му се важни перфомансите,даваш пари а не гледаш,не ти е важно каков е,тогаш би иделе на некоја постара верзија .... како и да е,важна е потребата и желбата за телефон ...ако имаш страст за note . направи го тоа , но мене ми се одвратни уредите со моливчиња . Практика нема да најдеш никогаш па ниту во џеб . Ќе се устручаваш да не направиш некој потег и да го рокнеш дисплејот . Биди логичар за некој работи и не се пали на јаки процесоир snapdragon прикажа убавп видео пред неполна недела . Сите апликации работат на dual core така да размисли поважна е сихронизираноста на софтвер и хардвер пријателе . Среќно
И нормално ако си луд по технологија Како ние што сме...Како и да е ако е прашање големината на екранот,двата телефона преставуваат проблем со нивната големина,не можеш да ги пикнеш во фармерки или мал џеб ... е сега ако си гик и важно ти е за што даваш пари,тоа да добиеш,тогаш го бираш Ноте 3,како мене ..... ако си нормална личност на кого не му се важни перфомансите,даваш пари а не гледаш,не ти е важно каков е,тогаш би иделе на некоја постара верзија .... како и да е,важна е потребата и желбата за телефон ...
450 evra drzi voda?пушти го на реклама 5 земи си суви пари и оди направи избор што сакаш , во Ледиком немам искуство појди ќе видиш што ќе ти речат . поздрав
Kolku go zede ?450 evra drzi voda?
450 evra drzi voda?
Cena u vip mu e 41k samo tel, u tmobile 35, mene mi e na rati, po 2000 mesecno so pretplatapopusti 50 evra od cenata sto go imas zemeno, ipak 1 mesec e star i ne e osteten sigurno. I decko android ne e za tebe zatoa ne probuvaj da zemes galaxy zosto i toj kje go prodavas.
Стегни му 25к на реклама 5 И оди прашај во мобилара 150 пати ти пишавме сите знаеш што да правиш сега.Со лесно поздрав.Cena u vip mu e 41k samo tel, u tmobile 35, mene mi e na rati, po 2000 mesecno so pretplata
Cena u vip mu e 41k samo tel, u tmobile 35, mene mi e na rati, po 2000 mesecno so pretplata
Има ли некој информација кога доаѓа кај нас Samsung Galaxy Note 3 и отприлика по која цена би се продавал?