Samsung Galaxy S IV

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
За да користиш смартфон,треба баш да си смарт,а не да му лупаш некој бош апликации да ти бапнат еден куп дата,кеш и ads и после да жалиш дека кочи итн.

Член од
21 август 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
За да користиш смартфон,треба баш да си смарт,а не да му лупаш некој бош апликации да ти бапнат еден куп дата,кеш и ads и после да жалиш дека кочи итн.
Се согласувам за тоа дека не треба да се преоптоварува меморијата со секакви глупости. Но јас сепак сум убедена дека и со пет „небош“ апликации ќе рикне зашто толку им е векот. Да се поасални немаше да излегува нов секој месец.
Не сум експерт за технологија, ниту сум лаик. Единствено сметам дека технологијата вртоглаво напредува на штета на други вредности.;)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.193
Се согласувам за тоа дека не треба да се преоптоварува меморијата со секакви глупости. Но јас сепак сум убедена дека и со пет „небош“ апликации ќе рикне зашто толку им е векот. Да се поасални немаше да излегува нов секој месец.
Не сум експерт за технологија, ниту сум лаик. Единствено сметам дека технологијата вртоглаво напредува на штета на други вредности.;)
Сигурно си една од оние кои на фб пишуваат статуси како они играле жмурка и ластик, а не на компјутер и како твоето детство било она вистинското.

Член од
10 август 2010
Мислења
66
Поени од реакции
33
Денес (ни) „стаса„ новиот софтвер Лолипоп 5.0.0 наменет за Самсунг Галакси S - 4.
Треба да се побара негова инсталација преку WI-FI-то на телефонот , независно дали е штиклиран негов „автоматски„ прием.
И сето тоа трае приближно еден еден час..можеби и помалку.
Тој носи некои „новини„ , но во суштина е шминка на предходниот.
Се добива впечаток дека нешто се забрзува , но доколку се пред тоа одстранат сите „непотребни„ апликации.
Со среќа ....:kafence:.

Kajgana Shop

На врв Bottom