True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
На сред епизода сум али сега видов дека малата ќерка на Марти ја глуми истата глумица лудача од Walking Dead. Официјално ја прогласувам и за лудача и во оваа серија, од сега.

Имам некои теории за што може да се деси понатака што ми се на 10% сигурност, ама затоа на 100%,1-1 со 1.15 квота е дека ќе Раст ќе ја напучи жена му на Харт. :icon_lol:

WIN WIN WIN WIN !!!

:icon_lol:

Можам комотно да кажам дека прв пат по долго време серија од само една епизода да ме навлечи целосно, па и вторава ми беше одлична, не ми сметаат и 100 вакви бавни епизоди, се додека има вакви мадафакерски дијалози, глума и мрачен амбиент. Осеќам тешки клифхенгери ни следуваат, ваљда Кол ќе ја легни од Харт жената, па ради тоа ќе се скараат (нели тоа е неизбежно) а еден long shot од прогноза е дека Харт е убиецот. Јебешга, и тој има dark side. Big time.

И да, нека му го дадат емито на Метју совреме.
One down, one to go. :D

1939599_670046829703994_1601272983_n.jpg

Последно уредено:
Послаба епизода у споредба со другиве, ама арно си беше. Ме накурчи женава на Марти, бештија.
зборов од кога го неам слушнато:pos:

Спора епизода, не очекував јас дека ептен толку време ќе се посвети на нивниот однос. Случајот со убиството од првата епизода ептен на маргините на серијата отиде. Многу добра беше сцената со девојчето во лудницата, а овој Татл ги исполнува сите мои предрасуди што ги имам за овие американски попови (свештеници) или како всушност е точниот превод на заборот Reverend

Послаба епизода у споредба со другиве, ама арно си беше. Ме накурчи женава на Марти, бештија.
Не те накурчи Марти со онаа бештијана од Т мобиле?
Новата тарифа, пет минути повеќе во вашиот анус :D

Не те накурчи Марти со онаа бештијана од Т мобиле?
Новата тарифа, пет минути повеќе во вашиот анус :D
И та бештија иста, само шо не и удрив рецка не ја сматрам за фактор у серијава. Па ни газо не и е убав.:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom