Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
It's funny because he's shitПа не е толку смешно![]()
Не знам како можете така да зборите за Торес...It's funny because he's shit![]()
Зашто не?Не знам како можете така да зборите за Торес...
Зашто не?
Верувај оти во секој од нас има сеуште малце надеж за топ 4, ама да признаеме, освен што играте супер фудбал, во последно време и среќата е на ваша страна. Кажав јас уште пред месец дена оти греота ќе е Ливерпул да не игра во ЛШ, на сметка на ваков Јунајтед, ама да имаше малце повеќе среќа Манчестер, немаше да е толкава разликата.Искрено и ја не очекував волку рано самите фанови да се откажат од 4то место, камоли кога објективно ќе се разгледаат можностите на клубот у овој момент.
Сеа видов следно коло Арсенал со Стоук у гости, Челзи со Фулам гости и Ливерпул со Саутемптон у гости. Битно коло, заебани противници за сите
Сити со Јунајтед у гости, само што ќе ја одложат.Сеа видов следно коло Арсенал со Стоук у гости, Челзи со Фулам гости и Ливерпул со Саутемптон у гости. Битно коло, заебани противници за сите
Абе настрана секакви емоции (шо и онака се негативни коа се работи за него), никој не може да го негира фактот дека е тешко дрво. Дрвештина.ако не дадеме авто гол тепаме, па и да дадеме ја вртиме. Иначе ја те поштовам што го слушаш бобан рајовиќ али за Торес вака да збориш, никако![]()
Sega e drvo. U Liverpul nikogas ne bese.Абе настрана секакви емоции (шо и онака се негативни коа се работи за него), никој не може да го негира фактот дека е тешко дрво. Дрвештина.
Сеа видов следно коло Арсенал со Стоук у гости, Челзи со Фулам гости и Ливерпул со Саутемптон у гости. Битно коло, заебани противници за сите