Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_n1evpammAK1rtt08so1_500.gif

Еден од најголемите мадридисти моментално у тимов..

Незнам како се "тагнува" по име на форумов за ElNino муабетов...
Кога го преплатија нашиве Иљираменди летото, убаво си кажа човекот,
во цената влагаат лесни 6 бода за нас и 3 скинати на Барса.
Му го памтам муабетот :)

ElNino ,уште да се откажеш од Мората и таман ќе си :свиркам:

Незнам како се "тагнува" по име на форумов за ElNino муабетов...
Кога го преплатија нашиве Иљираменди летото, убаво си кажа човекот,
во цената влагаат лесни 6 бода за нас и 3 скинати на Барса.
Му го памтам муабетот :)

ElNino ,уште да се откажеш од Мората и таман ќе си :свиркам:

Со h сум. :D

1sdi.jpg

Нема врска што не играл. #Мотиватор :свиркам:

Лујџе, се кладев со еден другар за тоа колку голови со глава има Роналдо во кариерата. Јас реков 50 и нагоре, тој испод. Се нервирам шо знам дека сум во право ама не можам да најдам релевантен извор и доказ, освен да ги прегледаме сите голови во кариерата. Има еден клип на youtube ALL 52 RONALDO HEADERS, и до 35 стасува. :facepalm: Давајте помош да ја земам кладбава ај. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Лујџе, се кладев со еден другар за тоа колку голови со глава има Роналдо во кариерата. Јас реков 50 и нагоре, тој испод. Се нервирам шо знам дека сум во право ама не можам да најдам релевантен извор и доказ, освен да ги прегледаме сите голови во кариерата. Има еден клип на youtube ALL 52 RONALDO HEADERS, и до 35 стасува. :facepalm: Давајте помош да ја земам кладбава ај. :D
Еве ти 45, од кога е ставено видеото сигурно има уште 5.

мислам дека утре вечер ќе бидеме осамени на врвот :)))

(со оглед на тоа дека барса последните 4 утакмици во сосиедат има 2 реми и 2 загубени,а атлетико игра со незгодната осасуна на гости :D )

ЧАО КИССС!!!

Реално ако ги победиме Атлетико следната недела 80% ќе ни бидат шансите за освојување на титулата. Ќе бидеме -6 пред нив и -3 пред Барса, а понатаму во сезоната ќе ни останат само 3 тешки утакмици за играње (Ел Класикото, гостувањето кај Севиља и гостувањето кај Реал Сосиедад), очекувам да изгубиме некој бод во овие 3 утакмици, секако ако пред време не се деси на некоја друга утакмица да кикснеме.

Реално ако ги победиме Атлетико следната недела 80% ќе ни бидат шансите за освојување на титулата. Ќе бидеме -6 пред нив и -3 пред Барса, а понатаму во сезоната ќе ни останат само 3 тешки утакмици за играње (Ел Класикото, гостувањето кај Севиља и гостувањето кај Реал Сосиедад), очекувам да изгубиме некој бод во овие 3 утакмици, секако ако пред време не се деси на некоја друга утакмица да кикснеме.
Кај сосиедад ќе си тепаме без гајле .

Нема шанси Реал за титулата. Исто ко Роналдо што немаше шанси за Златната топка.
https://www.facebook.com/FileXFile/posts/10203025755950775

Хухух, ова може да биде добар:

Zlatan-Ibrahimovic-Long-Volley-Goal.gif

Инаку, полекате. Не избрзувајте ко што избрзувавме и со заклучоците дека нема шанси до титула сезонава по почетните кола. Долга е сезоната. :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom