Дали Anon да ги избрише албумите clickflashwhirr?

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се избришат албумите clickflashwhirr?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Аман бе цитро, ни од првиот пост не можеш да сфатиш?
... ах се извинувам, заборавив од која партија си :icon_lol:

се мислев да ти кажам право, ама пак сериозна ми е некако темава али ок, нека биде у чда
kiss

Партија на манипулирани граѓани.Ги има најмалце 2 милиона у МК :D

sGEFlxm.png

Е не, ќе :drk: ко тебе на нечија нарцисоидност.

ПС. Засега педерите водат

Еми ако ти се бриши, бриши ги, ако не ти се бриши, не ги бриши ;)

Јас ти викам не ги бриши... супер се :)

Е не, ќе :drk: ко тебе на нечија нарцисоидност.

ПС. Засега педерите водат
Всушност губат. Во рок од 1 минута се сменило! Леле, ова ќе биде неизвесна борба до самиот крај!
Еми ако ти се бриши, бриши ги, ако не ти се бриши, не ги бриши ;)
Ало, ќе сфатите веќе еднаш дека гледам за доброто на другите?

Францускиња е девојкава?

И зошто нарцисоидност, за мене ова е само документирање на менувањето на изгледот на еден човек низ времето.

ОК си на сликите и нема ништо страшно во тоа да ставиш твои слики на странава, ама да ставиш 500 слики од тебе (и тоа сите апла исти, само со разна позадина и различна облека) и уште теми да отвараш и дискусии да правиш „што мислат другите за твоите слики и дали да ги бришеш“, и уште па не разјаснуваш чисто дали си машко (како што ти стои во профилот) или женско (како што тврдиш дека твои се сликите) за уште поголема „драма“ да правиш, ондак боље бриши ги и не замарај... Оти ова е веќе замарање и очајно барање внимание... Прво 500 селфиес качуваш тука (од една слика те гледаме како изгледаш и дали/колку си убава, немора 500 да ставаш), и уште па сега ајде тема отвараш дали членовите ги сакаат твоите слики и сметаат дека треба да ги зачуваш или да ги бришеш :facepalm: Дај не го тупи...

а да беше албумов од цицки да не ќе гласаше некој да?
ќе се жалеше ли некој тогаш?
Женските членови ќе гласаа Да, од љубомора ЛОЛ

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom