Hurin
Pokerface bastard
чек машко си ????
јас па се трудев....
јас па се трудев....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со што си се трудел грев?чек машко си ????
јас па се трудев....
Еј абе ова ми беше проект за факултет и сеа сакав и тука да споделам..ОК си на сликите и нема ништо страшно во тоа да ставиш твои слики на странава, ама да ставиш 500 слики од тебе (и тоа сите апла исти, само со разна позадина и различна облека) и уште теми да отвараш и дискусии да правиш „што мислат другите за твоите слики и дали да ги бришеш“, ондак боље бриши ги и не замарај... Оти ова е веќе замарање и очајно барање внимание... Прво 500 селфиес качуваш тука (од една слика те гледаме како изгледаш и дали/колку си убава, немора 500 да ставаш), и уште па сега ајде тема отвараш дали членовите ги сакаат твоите слики и сметаат дека треба да ги зачуваш или да ги бришешДај не го тупи...
Женските членови ќе гласаа Да, од љубомора ЛОЛ
Со што си се трудел грев?
Еднаш ми немаш пишано по пп, да ми се пуштиш... а толку чекав и чекав.
Многу си убава, срце. Може мсн, фб ... нешо?
а да беше албумов од цицки да не ќе гласаше некој да?
ќе се жалеше ли некој тогаш?
Хермафродит е.Чекајте малце другари, прво една работа да разграничиме . Кој пол е Анон ? Мислам дека прво за тоа треба да има анкета .![]()
Vakvi doverlivi informacii na samo eden nacin se doznavaatХермафродит е.![]()
Енка.Чекајте малце другари, прво една работа да разграничиме . Кој пол е Анон ? Мислам дека прво за тоа треба да има анкета .![]()