Дали Anon да ги избрише албумите clickflashwhirr?

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се избришат албумите clickflashwhirr?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
чек машко си ????
јас па се трудев....
Со што си се трудел грев?
Еднаш ми немаш пишано по пп, да ми се пуштиш... а толку чекав и чекав.
ОК си на сликите и нема ништо страшно во тоа да ставиш твои слики на странава, ама да ставиш 500 слики од тебе (и тоа сите апла исти, само со разна позадина и различна облека) и уште теми да отвараш и дискусии да правиш „што мислат другите за твоите слики и дали да ги бришеш“, ондак боље бриши ги и не замарај... Оти ова е веќе замарање и очајно барање внимание... Прво 500 селфиес качуваш тука (од една слика те гледаме како изгледаш и дали/колку си убава, немора 500 да ставаш), и уште па сега ајде тема отвараш дали членовите ги сакаат твоите слики и сметаат дека треба да ги зачуваш или да ги бришеш :facepalm: Дај не го тупи...

Женските членови ќе гласаа Да, од љубомора ЛОЛ
Еј абе ова ми беше проект за факултет и сеа сакав и тука да споделам.. :(

Бај д веј, ако си го зел мојот вчерашен пост у предвид, не се жалев ја за твоите слики него општо ме нервира шо сликите сеа горе искачаат. :D

Абе @Anon , не си требал ни да отвараш тема за ова.
Мене ми се допаѓаат албумите, а и стварно не гледам која е причината што им сметаат на другите.

Прави што те прави среќна (или среќен, небитно) :)

Чекајте малце другари, прво една работа да разграничиме . Кој пол е Анон ? Мислам дека прво за тоа треба да има анкета . :icon_lol:

а да беше албумов од цицки да не ќе гласаше некој да?
ќе се жалеше ли некој тогаш?
Gianna-Michaels-White-Wet-Shirt.gif

Чекајте малце другари, прво една работа да разграничиме . Кој пол е Анон ? Мислам дека прво за тоа треба да има анкета . :icon_lol:
Хермафродит е. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom