УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Салзбург не е лош тим, добро е што ќе избацат еден гигант.
Бенфика со гол од офсајд, речиси си обезбеди пласман.
ја мислам веќе е закажан дуелот Фиорентина - Јувентус. (добро е што ќе испадне еден конкурент):)
се надевам дека Днипро ќе ги спакува Тотенхем, "сепак Англиската лига е најјака."
Лудогорец после пркажаново во прво полувреме заслужува да помине.

EuropaLeague_Trophy1.jpg

Среќа имаа Лацио, промашен пенал за Блгарите , плус погодена пречка...
Еве сега среќа и за Бугарите. Абе од бугари да губиш бе, не знам со која рака да се прекрстам:facepalm:

Штета свонси што не брцна гол, заслужија ги помочаа наполи

Днипро ги турија, Конопљанка си ги шеташе ко шо сакат ко со дечиња мали, Динамо Киев претерано слаба партија понудија сигурно испаѓаат. Море лупање овај Сориано мадиња има дечкото е не ни две ни три так му го збрца од центар. Лацио удаени, ама жабарска работа мислам дека сиве ке одат понатака, Марибор ми се чини дека беше најголемо изненадување 2-2 со Севиља истадоа.

Газдата на Лудогорец е најбогатиот човек во Бугарија , и доста вложи во последните 2 години. Така да не сум баш и изненаден ако се земе во предвид формата на Лацио сезонава. Мада ништо не е завршено овде , со еден гол се назад во игра.

Кварезма :cuc:

Солдадо :facepalm:

Последно уредено:
Газдата на Лудогорец е најбогатиот човек во Бугарија , и доста вложи во последните 2 години. Така да не сум баш и изненаден ако се земе во предвид формата на Лацио сезонава. Мада ништо не е завршено овде , со еден гол се назад во игра.
во грешка си, Домусчиев не е дури и во топ 10 на најбогатите луѓе во бугарија.

во грешка си, Домусчиев не е дури и во топ 10 на најбогатите луѓе во бугарија.
Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.

Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.
Ке има такива глупи хора, които ке доагат да покрепјат Лацио, но повеке ке са бугарите со мозак и аз ке сум од тјах! Во уикипедија пишува, ке активите на фирмата на Домусчиев са около 500 милиона. Не знам, дали е вистина.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom