HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа имаа Лацио, промашен пенал за Блгарите , плус погодена пречка...Ајакс
Овие па Лацио од Бугари губат![]()
Еве сега среќа и за Бугарите. Абе од бугари да губиш бе, не знам со која рака да се прекрстамСреќа имаа Лацио, промашен пенал за Блгарите , плус погодена пречка...
во грешка си, Домусчиев не е дури и во топ 10 на најбогатите луѓе во бугарија.Газдата на Лудогорец е најбогатиот човек во Бугарија , и доста вложи во последните 2 години. Така да не сум баш и изненаден ако се земе во предвид формата на Лацио сезонава. Мада ништо не е завршено овде , со еден гол се назад во игра.
Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.во грешка си, Домусчиев не е дури и во топ 10 на најбогатите луѓе во бугарија.
Ке има такива глупи хора, които ке доагат да покрепјат Лацио, но повеке ке са бугарите со мозак и аз ке сум од тјах! Во уикипедија пишува, ке активите на фирмата на Домусчиев са около 500 милиона. Не знам, дали е вистина.Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.
Лaцио со 125 милионa еурa, Лудогорец со 5...![]()